Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Μάνδρα: Άγρια δολοφονία 77χρονου (Video)

Για λίγα ευρώ και ένα κινητό

10 Σεπτεμβρίου 2020 16:05
Σοκ στη Μάνδρα: Άγρια δολοφονία 77χρονου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 18χρονος από το Κουβέιτ συνελήφθη για την άγρια δολοφονία 77χρονου στο σπίτι του τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου 2020 στη Μάνδρα Αττικής. Παράλληλα, ραγδαίες εξελίξεις έχουμε και στην υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Μακρή.

Η Αστυνομία μετά από σχεδόν 1,5 μήνα εξιχνίασε τη δολοφονία και έφτασε στα ίχνη του νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος γνώριζε τον ηλικιωμένο άνδρα. Κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, με τον 18χρονο να μπαίνει στο σπίτι του 77χρονου και να ψάχνει για χρήματα και τιμαλφή. Ωστόσο, δεν βρήκε πάρα λίγα ευρώ (κυρίως κέρματα) και να κινητό τηλέφωνο.

Ο ηλικιωμένος ξύπνησε από τον θόρυβο και επιχείρησε να σταματήσει τον νεαρό άνδρα. Αυτός όμως του επιτέθηκε, τον χτύπησε και στη συνέχεια με ένα μαξιλάρι του πάτησε το κεφάλι και τον έπνιξε. Μετά από ένταλμα σύλληψης, αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στον 18χρονο και τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Σοκ: 30χρονος σκότωσε με σφυρί 12χρονο και 14χρονο

Ο 30χρονος Μαρκ Γουίλσον σκότωσε τον 12χρονο Ρόμπερτ Μπέικερ και τον 14χρονο αδερφό του, Τέιτεν χτυπώντας τους επανειλημμένα με σφυρί και μαχαίρι. Επίσης, ένας 36χρονος κατακρεούργησε τον γείτονά του με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Metro, η μητέρα ξύπνησε και βρέθηκε μπροστά σε ένα λουτρό αίματος. Εκείνη ανακάλυψε τις σορούς των γιων της που δολοφονήθηκαν την ώρα που οι γονείς τους κοιμούνταν. Ο Γουίλσον είχε σχέση με τη θεία των άτυχων παιδιών και οι γονείς τους προσφέρθηκαν να τον φιλοξενήσουν σε ένα μικρό σπιτάκι στην αυλή τους 16 μέρες πριν το στυγερό έγκλημα.

«Ήταν φρικτό. Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα του Μαρκ και ούρλιαζε “βοήθεια, βοήθεια, ο Μαρκ το έκανε και ομολόγησε» δήλωσε η ξαδέρφη των δύο αγοριών μιλώντας στο CBS47.

«Η δολοφονία των δύο αδελφών είναι από τα πιο βάναυσα εγκλήματα που έχω αντιμετωπίσει κατά την 40χρονη καριέρα μου» δήλωσε ο εισαγγελέας της Φλόριντα και δήλωσε ότι εξετάζεται η θανατική ποινή για τον Γουίλσον. «Επιτέθηκε σε αυτά τα δύο παιδιά χωρίς έλεος» τόνισε.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Γουίλσον ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών πριν από τη φρικτή δολοφονία των δύο άτυχων παιδιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share