Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

36χρονος κατακρεούργησε τον γείτονά του με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι

Άγρια δολοφονία

8 Σεπτεμβρίου 2020 09:54
36χρονος κατακρεούργησε τον γείτονά του με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με φρικτό τρόπο δολοφόνησε τον ηλικιωμένο γείτονά του, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ο 36χρονος Μάικλ Μπράιαντ. Ενώ, άνδρας ανάγκασε την πρώην γυναίκα του να τον βλέπει ενώ ακρωτηρίαζε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της.

Ο συνταξιούχος Άλαν Γουάιατ παραπονιόταν ότι στο διαμέρισμα του Μπράιαντ στο Γκίλινγχαμ της Βρετανίας γινόταν διακίνηση ναρκωτικών. Ο 36χρονος φέρεται να εξοργίστηκε και σκότωσε τον άτυχο ηλικιωμένο με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι και έπειτα επιχείρησε να κάψει τη σορό του για να γλιτώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Μπράιαντ δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. «Ευχόμαστε το πρόσωπο του αγαπημένου μας Άλαν να σε στοιχειώνει για πάντα» είπε η ανιψιά του 68χρονου Γουάιατ. «Μας στέρησες το δικαίωμα να του πούμε αντίο με τον πιο φρικτό τρόπο» τόνισε.

Κατά την ανακοίνωση της ποινής του, η δικαστής είπε ότι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ήταν «αποτρόπαιες» και δήλωσε βέβαιη ότι ο Μπράιαντ σκότωσε τον Γουάιατ για προσωπικό όφελος.

Φρίκη: 19χρονη έγκυος σκότωσε τον σύντροφό της για να αυξήσουν τα views στο YouTube!

Μια 19χρονη έγκυος κοπέλα συνελήφθη,αφού πυροβόλησε τον σύντροφό της μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του, όταν γύριζαν ένα βίντεο με σκοπό να το δημοσιεύσουν στα social media. Επίσης, μία μητέρα δολοφόνησε τα 5 της παιδιά.

Η MonaLisa Perez κατηγορείται για τη δολοφονία δευτέρου βαθμού του 22χρονου γνωστού Youtuber Pedro Ruiz III. Ο πυροβολισμός ήταν μέσα στα πλαίσια του βίντεο, αλλά μάλλον κάτι δεν υπολόγισαν σωστά.

Ο νεαρός θα κρατούσε μία εγκυκλοπαίδεια στο στήθος του και η κοπέλα θα τον πυροβολούσε στο βιβλίο σε απόσταση 30 εκατοστών με ένα χρυσό όπλο.

Η ίδια μάλιστα είχε γράψει για το βίντεο προτού γυριστεί στον λογαριασμό της στο Twitter πως πρόκειται για το πιο επικίνδυνο βίντεο που έχουν κάνει ποτέ και πως η ιδέα ήταν του Pedro. Το βίντεο κατασχέθηκε από τις αρχές και απαγόρευσαν την κυκλοφορία του.

Φρικιαστικό: Έσφαξε την έγκυο κοπέλα του και της πήρε το μωρό

Σαν σενάριο από ταινία τρόμου είναι η υπόθεση της δολοφονίας μαι εγκύου στην Βραζιλία. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή και όχι μόνο αυτό. Την κατέσφαξαν και της πήραν το παιδί!

Όλα έγιναν στην πόλη Κανελίνια, στην πολιτεία Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας. Η 24χρονη Φλάβια Γκοντίνιο Μάφρα πίστεψε μια παιδική της φίλη ότι της είχε οργανώσει πάρτι για την έλευση του μωρού της το οποίο θα γεννιόταν σε 2 εβδομάδες.

Έτσι την παρέσυρε και αφού την σκότωσε χτυπώντας την με ένα τούβλο στο κεφάλι, της πήρε το μωρό.

Η γυναίκα ομολόγησε ότι της είχε γίνει εμμονή να κλέψει το μωρό μετά από αποβολή που είχε η ίδια στις αρχές του χρόνου.

Μια ιστορία που μας θυμίζει τον 39χρονο που έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των αστυνομικών που έκαναν τις έρευνες και διαλεύκαναν την υπόθεση, η δολοφόνος έκοψε την κοιλιά της 24χρονης και της πήρε το μωρό.

Το πτώμα της βρέθηκε από τον σύζυγο και την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή. Την είχαν εγκαταλείψει σε μια αυλή.

Το μωρό μετέφεραν στο νοσοκομείο η δράστης και ο σύζυγός της και συνελήφθησαν. Το μωρό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο Παίδων με τραύματα αφού τραυματίστηκε την ώρα που το έπαιρναν βίαια από την μητέρα του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share