Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Νέα στρατηγική συνεργασία για τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Το σπουδαίο μήνυμα πίσω από την κίνησή του

Κίνηση στοργής και φροντίδας

29 Αυγούστου 2020 13:04
Νέα στρατηγική συνεργασία για τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Το σπουδαίο μήνυμα πίσω από την κίνησή του
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους καταναλωτές της εκπληρώνοντας κάθε τους επιθυμία βασιζόμενη στις ανάγκες των πελατών της. Μία κίνηση στοργής και φροντίδας, λοιπόν, φέρνει με τη νέα στρατηγική της συνεργασία με τη γνωστή εταιρία Henkel. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν η διοίκηση των ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά χιλιάδες πολίτες.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΒ Βασιλόπουλου για την νέα του συνεργασία:

Καθημερινά φροντίζουμε κάθε μας πράξη να είναι «για καλό», γι’ αυτό και τα αγαπημένα brands Απορρυπαντικών και Προϊόντων Οικιακής Φροντίδας της Henkel Hellas σε συνεργασία με τον ΑΒ Βασιλόπουλο, υποστηρίζουν το έργο του Σωματείου «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά», προσφέροντας ιατροφαρμακευτικό και τεχνολογικό εξοπλισμό στα Πολυδύναμα Ιατρεία για τα παιδιά των ακριτικών περιοχών.

Βασιλόπουλος Henkel

Το μέλλον μας βασίζεται στα παιδιά, και στη Henkel δεσμευόμαστε να τα προστατεύσουμε «για καλό» όλων! Αυτό το έργο προσφέρει αδιάλειπτα και το Σωματείο «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά», στοχεύοντας στη δημιουργία μιας ζεστής αγκαλιάς για όλα εκείνα τα παιδιά που νοσηλεύονται στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία της χώρας μας, αλλά και συνεισφέροντας στην πρόληψη, εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά.

Φέτος το φθινόπωρο με την ευγενική στήριξη των Απορρυπαντικών και Προϊόντων Οικιακής Φροντίδας της Henkel Hellas και του ΑΒ Βασιλόπουλος, το Σωματείο «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά» έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τα νησιά Κάσο, Ικαρία και Αστυπάλαια, για να προσφέρει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα που χρειάζονται τα παιδιά, και να τα εξοπλίσει κατάλληλα με τεχνολογικό υλικό με σκοπό να διευκολύνει τη συνδεσιμότητα και την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσή τους τη νέα χρονιά

ΑΒ Βασιλόπουλος: Όσα χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο σε σούπερ τιμές

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, κατανοεί πάντοτε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και, σε καίριες εποχές, προχωρά σε σημαντικές προσφορές. Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, δίνει τα αναγκαία σε τιμές έκπληξη.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τις κορυφαίες προσφορές των σούπερ μάρκετ. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, βρήκαμε αυτό που χρειάζονται τα παιδιά σας. Ακόμα μια τρανταχτή προσφορά που σας αφορά, όπως και αυτή εδώ που έχει να κάνει με προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Πρόκειται για όλα τα σχολικά είδη, όπως μολύβια, στυλό και τετράδια, τα οποία είναι σε έκπτωση. Για να εξοικονομήσετε και εσείς χρήματα, μπείτε εδώ και κάντε άμεσα τις αγορές σας.

τετράδια στον ΑΒ

μολύβια στον ΑΒ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share