Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη

Τι συνέβη;

23 Αυγούστου 2020 13:01
Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη , ενώ λίγο καιρό πριν άγνωστοι είχα επιτεθεί σε σπίτι Εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη.

Η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς λείπει σε διακοπές και ενημερώθηκε για τη διάρρηξη. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι δεν έχουν κλαπεί κάποιες συσκευές, ενώ μένει να φανεί όταν επιστρέψει αν λείπουν φάκελοι από το αρχείο της εντός οικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, το γραφείο της είναι ανάστατο και τα χαρτιά από τους φακέλλους της πεταμένα σε όλον τον χώρο.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος "έπεσε" θύμα διάρρηξης!

Ταραχή προκάλεσαν τρεις μασκοφόροι το περασμένο Σάββατο αφού έκαναν διάρρηξη στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη! Δείτε ακόμα: Έπιασαν διαρρήκτες την ώρα που άνοιγαν το σπίτι στον Άλιμο!

Σύμφωνα με πηγές του Πατριαρχείου, η διάρρηξη έγινε το Σάββατο 16/11/2019 το βράδυ και το περιστατικό καταγγέλθηκε αμέσως στην αστυνομία, η οποία έσπευσε άμεσα στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαρρηκτών.

Πληροφορίες της ομογενειακής εφημερίδας «Ανατολή» αναφέρουν ότι η διάρρηξη έγινε την ώρα που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμμετείχε σε κοινωνική εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Οι μασκοφόροι διαρρήκτες έψαξαν τους χώρους της οικίας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Η οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών φυλασσόμενων από ιδιωτική ασφάλεια και εύλογα προκαλείται το ερώτημα για τον τρόπο που κατάφεραν οι διαρρήκτες να δράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό της ιδιωτικής ασφάλειας.

Δεδομένου μάλιστα ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ένας θρησκευτικός ηγέτης παγκόσμιου βεληνεκούς, η παραβίαση του οικιακού ασύλου του προκαλεί σοβαρή ανησυχία και οι τουρκικές αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση ενδελεχώς.

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε κατάστημα με χαλιά! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο!

Τη στιγμή που διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη «μπουκάρει» σε κατάστημα με χαλιά, σπάζοντας την τζαμαρία κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού!

Δείτε επίσης: Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα με είδη για μοτοσικλέτες στο Χαλάνδρι!

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο δράστης σπάει την τζαμαρία με τσιμεντένιο αντίβαρο πλυντηρίου και κατευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο γραφείο, εκεί όπου ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε αφήσει τα χρήματα. Αφού το ξηλώνει το συρτάρι του γραφείου, μέσα σε δευτερόλεπτα γίνεται καπνός μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε με αναμμένη την μηχανή του αυτοκινήτου από έξω.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι οι διαρρήκτες «χτύπησαν» στις 04:00 τα ξημερώματα.«Αγνόησαν τον συναγερμό που χτυπούσε, τους γείτονες που βγήκαν στα μπαλκόνια και φώναζαν. Έκαναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι και έφυγαν σαν κύριοι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Βίντεο: Η στιγμή της διάρρηξης σε κατάστημα με χαλιά στη Θεσσαλονίκη


Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, οι δράστες πολύ πιθανό να είχε εμφανιστεί στο παρελθόν ως πελάτες και γι' αυτό κατευθύνθηκαν με μαθηματική ακρίβεια στο σημείο όπου φυλάσσονταν τα χρήματα της επιχείρησης.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share