Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα με είδη για μοτοσικλέτες στο Χαλάνδρι!

Σοκαριστικό!

2 Οκτωβρίου 2019 10:30
Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα με είδη για μοτοσικλέτες στο Χαλάνδρι!

Την τεχνική της διάρρηξης με τη βοήθεια αυτοκινήτου επέλεξαν για άλλη μια φορά άγνωστοι τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι! Το συμβάν συνέβη στις 1:50 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Παπανικολή!

Δείτε επίσης: 18 νεκροί στην άσφαλτο από τροχαία δυστυχήματα μόνο για το μήνα Σεπτέμβριο!

Αυτή τη φορά στόχος των διαρρηκτών ήταν κατάστημα με είδη για μοτοσικλέτες στην οδό Παπανικολή.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες χτύπησαν στις 1:50 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αφού γκρέμισαν την είσοδο του καταστήματος στη συνέχεια πήραν την ταμειακή μηχανή με όσα χρήματα είχε μέσα της, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Νέα Σμύρνη: Επιχείρησαν να μπουν σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών με αυτοκίνητο!

Νέα απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα με αυτοκίνητο ως «πολιορκητικό κριό» επιχειρήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη. Οι επίδοξοι διαρρήκτες δεν υπολόγισαν ήταν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είχε συναγερμό αλλά και υπάλληλο εταιρείας φύλαξης!

Δείτε επίσης: Α.Ελευθέριος: Φωτιά σε πολυκατοικία με 36 διαμερίσματα με ένα τραυματία!

Οι άγνωστοι επέλεξαν ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και βιβλίων για να χτυπήσουν στις 3 τα ξημερώματα!

Αυτό που δεν γνώριζαν οι επίδοξοι διαρρήκτες ήταν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είχε συναγερμό αλλά και υπάλληλο εταιρείας φύλαξης ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Έτσι τελικά οι διαρρήκτες έφυγαν με άδεια χέρια με άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους και αναζητούνται.

Ρέθυμνο: Στο δικαστήριο τα 2 αδέρφια για τη δολοφονία κτηνοτρόφου!

Μια βεντέτα που έχει πνίξει στο αίμα δυο οικογένειες από το χωριό Αμάρι του Ρεθύμνου αναβιώνει τη Δευτέρα στα δικαστήρια του νησιού.

Δείτε επίσης: Ρέθυμνο: Βρέθηκαν 73 δενδρύλλια κάνναβης

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου δύο αδέρφια, 24 και 25 ετών που φέρονται να έστησαν ενέδρα το περασμένο καλοκαίρι, σε 63χρονο κτηνοτρόφο, Μανώλη Τζίτζικα και τον δολοφόνησαν για να τον εκδικηθούν για παλιότερο θάνατο του παππού τους.

«Εμείς δεν είμαστε φονιάδες δεν θέλουμε αίμα, θέλουμε απλά τη δικαιοσύνη» λέει μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό κόρη του θύματος.

«Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο με τον φόνο, να μας αφήσουν στην ηρεμία μας και τον πόνο μας. Άλλο είναι μια ενέδρα. Η συμπλοκή με την ενέδρα είναι τελείως διαφορετική» συνεχίζει η ίδια, που εξηγεί πως φοβάται τα αντίποινα, παρά το γεγονός πως οι κατηγορούμενοι βρίσκονται υπό κράτηση.

Το χρονικό της βεντέτας στο Αμάρι Ρεθύμνου

«Πήγε με το πιστόλι, έσπασε το τζάμι και τον καθρέφτη και τότε τον σκότωσε» περιγράφει η κόρη του κτηνοτρόφου. Ο 24χρονος φερόμενος δολοφόνος έκλεισε τον δρόμο με το αυτοκίνητό του, ενώ πίσω του βρέθηκε ο 25χρονος αδερφός του, συγκατηγορούμενος κι αυτός, ώστε να μην μπορεί ο 63χρονος να διαφύγει.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Στο αυτοκίνητο του θύματος, συνεπιβάτης εκείνη την ώρα ήταν ένας υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος τον βοηθούσε στις κτηνοτροφικές εργασίες, και τον οποίο ο 24χρονος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει πυροβολώντας τον. Ο Αλβανός επέζησε και είναι μάλιστα στους μάρτυρες κατηγορίας.

Για αυτοάμυνα μιλούν οι φερόμενοι δράστες της βεντέτας
Τα δύο αδέρφια δεν αποδέχθηκαν τις κατηγορίες, με τον έναν να ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει τον 63χρονο καθώς ήταν το θύμα που του επιτέθηκε πρώτο και ως εκ τούτου βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Από την πλευρά του, ο έτερος κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως δεν ήταν καν στο σημείο τη στιγμή του εγκλήματος.
Οι οικογένειες, που κατοικούν στο Άνω Μέρος Αμαρίου, είχαν απασχολήσει τη δικαιοσύνη και το 2008, όταν μετά από συμπλοκή είχε σκοτωθεί συγγενής των κατηγορούμενων.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share