Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Βρέθηκαν 73 δενδρύλλια κάνναβης

Δείτε αναλυτικά!

20 Σεπτεμβρίου 2019 10:37
Ρέθυμνο: Βρέθηκαν 73 δενδρύλλια κάνναβης

Συνολικά, βρέθηκαν 73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων στο στάδιο της ανάπτυξης.

Δείτε επίσης: Γύθειο: Ένα τόνο κάνναβης κατάσχεσαν σε ιστιοφόρο!

Με την βοήθεια του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν δύο νέες χασισοφυτείες σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση εξερεύνησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ασφάλειας Ρεθύμνης, των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος.

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. «όργωσαν» την ευρύτερη περιοχή καθοδηγούμενες από τον πιλότο και τελικά εντόπισαν σε μια αγροτική και ορεινή έκταση τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου καλλιεργούνταν οι δύο φυτείες. Συνολικά, βρέθηκαν σε αυτούς 73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Οι καλλιεργητές είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν μόλις είδαν το ελικόπτερο και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ κάποια εργαλεία που βρέθηκαν στις δυο τοποθεσίες εστάλησαν για εξέταση στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να βρεθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Απίστευτο! Γλάρος άρπαξε σακουλάκι με κάνναβη και γλίτωσε τον ιδιοκτήτη!

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη με έναν γλάρο που άρπαξε ένα σακουλάκι με κάνναβη και γλίτωσε τον ιδιοκτήτη από την σύλληψη!

Οι αστυνομικοί είδαν το νεαρό να πετάει το σακουλάκι κάνναβης, όμως την ώρα που πήγαν να το σηκώσουν για να τον συλλάβουν, το βούτηξε ένας γλάρος.

Υπάρχουν φύλακες άγγελοι στις μέρες μας; Κάποιοι θα πουν πως όχι. Ένας τύπος στην Σουηδία όμως, θα έχει διαφορετική άποψη μετά από αυτό που έζησε σε ένα φεστιβάλ μουσικής...

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν δύο αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά εντόπισαν στο Gothenburg Cultural Festival να κάνει ένα τέτοιο τσιγάρο και άρχισαν να κατευθύνονται προς το μέρος της, προκειμένου να την συλλάβουν.

Λίγο πιο δίπλα καθόταν ένας άλλος τύπος, ο οποίος παρατήρησε την κίνηση των δύο ανδρών και κατάλαβε την ιδιότητά τους και το τι πήγαν να κάνουν. Φοβούμενος ότι θα ερχόταν και η σειρά του, έβγαλε ένα σακουλάκι με κάνναβη και το πέταξε παραδίπλα του.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Μπαρ πουλούσε ποτά αναμεμειγμένα με κάνναβη!

Την κίνηση την είδα οι αστυνομικοί και αμέσως άλλαξαν κατεύθυνση, αφήνοντας την κοπέλα και πηγαίνοντας προς το μέρος που είχε πετάξει την κάνναβη. Ο ένας από αυτούς έφτασε ακριβώς από πάνω, όμως την ώρα που ετοιμαζόταν να σκύψει για να το σηκώσει, εμφανίστηκε ένας γλάρος, ο οποίος το τσίμπησε και το πήρε μαζί του.

Όπως είναι λογικό, αμφότεροι έμειναν για κάποια δευτερόλεπτα σοκαρισμένοι από την εξέλιξη αυτή, ενώ ο ιδιοκτήτης της συσκευασίας, βλέποντας τον φύλακα... άγγελο του να επεμβαίνει και τον σώζει, βρήκε την ευκαιρία να εξαφανιστεί μέσα στο πλήθος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share