Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της 34χρονης - «Αυτό που ζητάμε είναι να...» (Video)

Νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση

18 Ιουλίου 2020 09:28
Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της 34χρονης - «Αυτό που ζητάμε είναι να...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ένα ακόμα πολύωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη, η οποία συνεχίζει να βιώνει τον δικό της Γολγοθά, μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

«Να ερευνηθούν όλες οι εφαρμογές στο κινητό της»

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα υποβάλουν αίτημα στον ανακριτή για περαιτέρω έρευνα στο κινητό και το κομπιούτερ της κατηγορούμενης, ζητώντας μάλιστα έλεγχο όλων των εφαρμογών που είχε κατεβάσει.

«Αυτό που ζητάμε είναι να γίνει περαιτέρω έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κατηγορουμένης που έχει κατασχεθεί, καθώς και στο τηλέφωνο της σε εφαρμογές όπως είναι το Viber και άλλες αντίστοιχες για να διαπιστώσουμε αν είχε γίνει αναζήτηση μέσα από κάποιες εφαρμογές ώστε να βρει το καυστικό υγρό. Να δούμε λοιπόν αν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο δηλαδή αυτός ή αυτή που την προμήθευσε με το καυστικό υγρό».

Δείτε το βίντεο:

Επίθεση με βιτριόλι: Στοιχείο βόμβα που φέρνει την μεγάλη ανατροπή για την 35χρονη

Εξακολουθεί να αρνείται να μιλήσει η 35χρονη συλληφθείσα για την επίθεση με το βιτριόλι. Η επίθεση που συνέβη πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε καθηλώσει το πανελλήνιο όπως δείχνουν τα μέχρι σήμερα στοιχεία η ερωτική αντιζηλία είναι το κίνητρο της δράστιδας.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι αν η φερόμενη ως δράστις είχε κάποιον συνεργό. Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να έδρασε μόνη της. Όπως σημείωσε στην εφημερίδα «Real» ο δικηγόρος του θύματος οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν από που προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό.

Αν τελικά εντοπίσουν αυτόν ή αυτή που της παρείχε το βιτριόλι το ερώτημα είναι αν γνώριζε τον λόγο που η 35χρονη το ήθελε.

Παράλληλα οι ερευνητές προσπαθούν να ρίξουν φως και στις μεθόδους παρακολούθησης που χρησιμοποιούσε η δράστις προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς.

Ανατροπή στην υπόθεση με βιτριόλι

Το δημοσίευμα της «Real» αναφέρει ότι αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση ανέτρεξε στο βιβλίο συμβάντων του ΑΤ Μοσχάτου, το οποίο καλύπτει και την περιοχή του Ζωγράφου, όπου και διαμένει το θύμα και βρήκε καταγγελία κατοίκου για μια γυναικεία φιγούρα που ερευνούσε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο κοντά στο σπίτι της 34χρονης.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη συλληφθείσα για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία της στον ανακριτή. Η ίδια ζήτησε να εργαστεί στις φυλακές προκειμένου να τύχει καλύτερης μεταχείρισης όσον αφορά την ποινή της. Μέχρι σήμερα έχει αρνηθεί να μιλήσει σε σχέση με την υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share