Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για την 34χρονη - 6ο κρίσιμο χειρουργείο μέσα σε 2 μήνες (Video)

Μάχη των γιατρών για να σώσουν το αριστερό της μάτι

17 Ιουλίου 2020 07:41
Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για την 34χρονη - 6ο κρίσιμο χειρουργείο μέσα σε 2 μήνες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε 6ο και κρίσιμο χειρουργείο υποβλήθηκε χθες το απόγευμα η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και από τότε νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα τραύματά της.

Σύμφωνα με το Star, η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο στις πέντε το απόγευμα. Οι γιατροί της την χειρουργούν στην αριστερή πλευρά, σε μάτι, λαιμό και στέρνο, τα σημεία όπου δέχτηκε το βιτριόλι. Παράλληλα, ένα στοιχείο βόμβα φέρνει την μεγάλη ανατροπή για την 35χρονη

Οι γιατροί της κοπέλας τονίζουν ότι αυτό το χειρουργείο είναι εξαιρετικά κρίσιμο, γιατί και η κατάσταση της υγείας της μετά από τόσο καιρό νοσηλείας δεν είναι και η καλύτερη, όπως και η ψυχολογία της. Οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν το μάτι της και εμφανίζοντας αισιόδοξοι λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται μέρα νύχτα η μητέρα της.

Επίθεση με βιτριόλι: «Της είπα ότι..» - Αποκάλυψη από τον συνήγορο της 35χρονης, Σάκη Κεχαγιόγλου (Video)

Έτοιμη να μιλήσει φαίνεται πως είναι η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Οι Αρχές θέλουν να ξεκαθαρίσουν το κίνητρο της επίθεσης της στην34χρονη. Ο συνήγορός της ανέφερε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για την ημερομηνία που θα γίνει αυτό. «Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Της είπα ότι θεωρώ ότι πρέπει να δεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα της δικογραφίας, δεν μου το απέκλεισε» ανέφερε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Όσον αφορά στην απόφασή της να μην απολογηθεί, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως την ημέρα της απολογίας της ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν σε θέση να το κάνει. Πρόσθεσε ακόμα πως την ίδια ημέρα προστέθηκαν νέα στοιχεία για τα οποία ο ίδιος δεν είχε καμία γνώση.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου αναφέρθηκε στο αίτημα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης της 35χρονης και έθεσε το ερώτημα αν είναι προτιμότερο να εκτίσει την ποινή της σε ψυχιατρική κλινική ή στη φυλακή.

Η 35χρονη, που δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα της καταλογίζουν οι Αρχές, πρόκειται να μεταχθεί στις φυλακές του Ελαιώνα, μία εξέλιξη που οφείλεται σε λειτουργικούς λόγους και όχι γιατί συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share