Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το σκυλάκι κλείνει τα μάτια του και κλαίει: Μόλις μάθετε τον λόγο θα εξοργιστείτε

Τραγικό!

17 Ιουλίου 2020 09:59
Αυτό το σκυλάκι κλείνει τα μάτια του και κλαίει: Μόλις μάθετε τον λόγο θα εξοργιστείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυστυχώς παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς και παρά τις προσπάθειες των εθελοντών για να προστατέψουν τα ζώα, οι κακοποιήσεις στη χώρα μας καλά κρατούν. Οι φόλες, οι πυροβολισμοί και οι βασανισμοί ζώων είναι σε καθημερινό πρόγραμμα σε όλα τα μέρη, όπως πριν λίγες ημέρες που έδεσαν σκύλο με πέτρες στο πόδι και τον πέταξαν στην θάλασσα. Και δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι δράστες είναι ασύλληπτοι. Τόσο γιατί οι αρχές δεν δίνουν σε αυτά ιδιαίτερα σημασία αλλά και γιατί εμείς οι ίδιοι δεν μιλάμε συγκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τους δράστες.

Μια απάνθρωπη κακοποίηση είναι και αυτή που συνέβη αυτές τις μέρες στο Μοσχάτο και που διαβάζουμε στη σελίδα της Sofia Krommydaki https://www.facebook.com/sofia.kro.9 όταν κάποιοι κάτοικοι βρήκαν σε κάποιο δρόμο ένα σκυλάκι που είχε πρόβλημα στα μάτια. Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι του έχουν ρίξει χλωρίνη στα μάτια. Δυστυχώς όσο και αν ακούγεται αδιανόητο και απάνθρωπο κάτι τέτοιο, εντούτοις συμβαίνει πολλές φορές.

Το σκυλάκι, το οποίο είναι θηλυκό, θα ξεκίνησε θεραπεία γιατί, σύμφωνα με το γιατρό, το πιθανότερο είναι να δει και πάλι.

Φυσικά θα γίνουν όλα τα νόμιμα μήπως και βρεθεί ο δράστης. Οι άνθρωποι που το έχουν αναλάβει κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει ή ακούσει κάτι να μιλήσει μαζί τους ή να το καταγγείλει. Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά θα το λέμε συνέχεια. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Πηγή: petpet.news

6χρονο αγοράκι παραμορφώθηκε για να σώσει την αδερφούλα του από εξαγριωμένο σκύλο (photos)

Ένας θαρραλέο 6χρονο αγοράκι από το Τσεγιέν του Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ παραμορφώθηκε για να σώσει τη μικρή αδερφή του από ένα εξαγριωμένο σκυλί. Δεν δίστασε να μπει μπροστά της και να την προστατεύσει. Δέχτηκε δεκάδες δαγκώματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από τον σκύλο.

Όμως, κατόρθωσε να αρπάξει την αδερφή του από το χέρι και να τρέξει μαζί της μακριά για να την κρατήσει ασφαλή. Ενώ, μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε στον Αναυρο Βόλου μια γυναίκα όταν είδε μέσα στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή, έναν σκύλο πνιγμένο.

«Αργότερα είπε: “Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εγώ”» όπως αναφέρει η θεία του, που δημοσιοποίησε την ιστορία του ηρωικού ανιψιού της, Μπρίτζερ Γουόκερ, στο Instagtram.

«Αφού ένας ταλαντούχος πλαστικός χειρουργός του έκανε πάνω-κάτω 90 ράμματα, ξεκουράζεται σπίτι του» γράφει η θεία στην ανάρτησή της για τον θαρραλέο Μπρίτζερ.

«Αγαπάμε το ηρωικό μας αγόρι και θέλουμε όλοι οι άλλοι σουπερ-ήρωες να ξέρουν γι’ αυτό τον νέο σουπερ-ήρωα που εισήλθε στις τάξεις τους» σημειώνει η περήφανη θεία για τον 6χρονο ανιψιό της.

«Οι πληγές του μοιάζουν τόσο πολύ καλύτερα τώρα! Είναι σε καλή ψυχολογία και η απίθανη προσωπικότητά του είναι άθικτη. Δεν μπορεί να χαμογελάσει τόσο πλατιά ακόμη, αλλά χαμογελά όσο του διαβάζω μερικά από τα σχόλιά σας γράφει η θεία του.

Όσο για τους ιδιοκτήτες του σκύλου, η θεία του μικρούλη αναφέρει πως πρόκειται για οικογενειακούς φίλους, που στάθηκαν εξαρχής στο πλευρό της οικογένειας.

«Οι ιδιοκτήτες του σκυλιού είναι σπουδαίοι άνθρωποι και βρίσκονται εξαρχής στο πλευρό του Μπρίτζερ και της οικογένειάς του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share