Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Μαϊμού» γιατρός: Αυτά είναι τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς (Video)

Ειδικός και στο photoshop - Φωτομοντάζ η φωτογραφία του ως πιλότος

9 Ιουλίου 2020 08:22
«Μαϊμού» γιατρός: Αυτά είναι τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπουκαλάκια με χάπια έδινε ο ψευτογιατρός στους ασθενείς του ο ψευτογιατρός και τα παρουσίαζε ως «θαυματουργά», όπως αποκάλυψε το STAR. Παράλληλα, φωτογραφίες ντοκουμέντο για τη δράση του 47χρονου «ψευτογιατρού» βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο ψευτογιατρός προσπάθησε να πείσει ότι έδινε στα θύματά του μόνο βότανα και έλαια, όμως, απ' ό,τι φαίνεται, τους «προμήθευε» και με χάπια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το κανάλι, έφθασε στο σημείο να τυπώσει ετικέτες της εταιρίας Genetech, εταιρίας μέλους ενός ελβετικού φαρμακευτικού κολοσσού. Πάνω ανέγραφε τη δοσολογία που ήταν δύο χάπια την ημέρα, το όνομά του «Dr Κοντός» και το όνομα ενός άλλου γιατρού. Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια που υποτίθεται ότι τα έφερνε από την Ελβετία, τα πουλούσε έναντι μεγάλων ποσών και έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως ο 47χρονος κατηγορούμενος έβαζε ασθενείς να κάνουν μαγνητικές, ανέλυε εξετάσεις αίματος και έδινε ιατρικές οδηγίες. Επίσης, συμβούλευε τους συγγενείς θυμάτων του και έδινε απαντήσεις και γνωματεύσεις σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες, παρόλο που δεν είχε ιδέα από ιατρική.

Προϊόν φωτομοντάζ η φωτογραφία του ως πιλότος

Προϊόν φωτομοντάζ αποδεικνύεται η φωτογραφία του ψευτογιατρού που εμφανίζεται ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με την ανάλυση ειδικών.

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 στις 12:37 μ.μ., στην 174 Πτέρυγα Μάχης στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης. Ο ψευτογιατρός χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για βάλει το δικό του πρόσωπο στο σώμα του Αμερικανού για να πλασάρεται ως... πιλότος.

Συγκλονίζει μητέρα 35χρονης-θύματος του ψευτογιατρού: «Την είχε αφήσει 30 κιλά - Ήταν σε οικτρή κατάσταση και έφυγε...» (Video)

35χρονη νηπιαγωγός "έφυγε" από τη ζωή αφού διέκοψε θεραπεία για τον καρκίνο, προκειμένου ο ψευτογιατρός να της κάνει ενέσεις από το... Βατικανό. Επίσης, νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του ψευτογιατρού που εκμεταλλευόταν τον πόνο και την αγωνία ασθενών προτείνοντάς του δήθεν ιατρικές θεραπείες με σκοπό να του αρπάξει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η μητέρα της κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όσα έζησε η κόρη της υπό τις οδηγίες του "μαιμού" γιατρού.

"Δεν μπορώ να συγχωρέσω στον εαυτό μου ότι εξαπατηθήκαμε τόσο πολύ. Σηκωνόμουν από τις 6 για να βάλω στον αποχυμωτή τα αποστάγματα και η κόρη μου πήγαινε στο πανεπιστήμιο με μπουκάλια και έπινε τα ζουμιά. Ψάχναμε να βρούμε κότα από κοτέτσι και όχι από κρεοπωλείο, κατσίκι από βουνό, βούβαλο... Δεν μπορείτε να φανταστείτε....Τον είχε πιστέψει τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο που ήθελε να ζήσει και τον ακολουθούσε κατά γράμμα.Την είχε αφήσει 30 κιλά. Ήταν σε οικτρή κατάσταση και έφυγε από ανακοπή", τόνισε μεταξύ άλλων η πονεμένη μητέρα.

Δείτε όσα είπε:

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένεια της 35χρονης νηπιαγωγού θύματος του ψευτογιατρού

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share