Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

«Μαϊμού» γιατρός: Ποζάρει με νυστέρι μέσα στο χειρουργείο - Αποκαλυπτικές εικόνες (Video)

Νέες αποκαλύψεις για την δράση του

7 Ιουλίου 2020 00:11
«Μαϊμού» γιατρός: Ποζάρει με νυστέρι μέσα στο χειρουργείο - Αποκαλυπτικές εικόνες (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Φωτογραφίες ντοκουμέντο για τη δράση του 47χρονου «ψευτογιατρού» βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, συγκλονίζει μητέρα 35χρονης-θύματος του ψευτογιατρού.

Οι εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Δευτέρας, είναι αποκαλυπτικές για τη δράση του «μαϊμού» γιατρού.

Στις φωτογραφίες ο 47χρονος συλληφθείς ποζάρει με ιατρική στολή, χειρουργική μάσκα και γάντια μέσα στο χειρουργείο μαζί με δύο ακόμη γιατρούς.

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του «μαιμού-γιατρού»: Πήρε 42.000 ευρώ από νεαρή κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας (Video)

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του ψευτογιατρού που εκμεταλλευόταν τον πόνο και την αγωνία ασθενών προτείνοντάς του δήθεν ιατρικές θεραπείες με σκοπό να του αρπάξει μεγάλα χρηματικά ποσά. Επίσης, συγκλονίζει 47χρονος άνδρας που έπεσε θύμα του ψευτογιατρού δίνοντάς του 98.000 ευρώ για να τον κάνει... καλά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε σε μία νέα περίπτωση ασθενούς που έπεσε θύμα του 47χρονου ψευτογιατρού.

Η νέα, σοκαριστική υπόθεση, αφορά μία κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας που σταμάτησε τη θεραπεία της και κατέβαλε 42.000 ευρώ για να γίνει καλά.

«Νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε το 2016 με σκλήρυνση. Κάποιος της είπε ότι σε ένα μοναστήρι στο Βόλο έρχεται ένας χριστιανός νευροχειρουργός και ότι θα έπαιρνε λιγότερα χρήματα λόγω της σχέσης του με την εκκλησία. Τον συνάντησαν, της είπε να σταματήσει κάθε θεραπεία, η περίπτωση επιδεινώθηκε. Τον συνάντησε σε πολυτελέστατο γραφείο, της έδινε μαντζούνια, χωρίς ετικέτα. Μέχρι τώρα συνέχιζε τη θεραπεία. Της πήρε 42.000 ευρώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

«Μου είπε η κοπέλα ότι στο γραφείο του μπαινόβγαιναν κι άλλοι γιατροί με τους οποίους συνομιλούσε» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ακόμα ένα από τα θύματα του ψευτογιατρού και αποκάλυψε πώς τον προσέγγισε, πώς του συστήθηκε και πώς του απέσπασε 3.500 ευρώ.

«Έχω αγανακτήσει 1,5 χρόνο τώρα. Ήμουν στο νοσοκομείο, άκουγε κρυφά και με πλησίασε να με ρωτήσει τι πρόβλημα υπάρχει. Δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα, μου είπε ότι ήταν χειρούργος» είπε. Μάλιστα έδωσε στον ασθενή και ένα χαρτί στο οποίο αναγραφόταν ότι ήταν ορθοπεδικός χειρούργος.

«Θα με χειρουργούσε ο συγκεκριμένος και θα ήταν δίπλα του και άλλοι» είπε ο Παναγιώτης και συνέχισε: «Μου πήρε 3.500 ευρώ. Τα 2000 ευρώ τα μάζευα με ζόρι, τα 1.500 τα δανείστηκα. Είχα τα λεφτά στην άκρη, σε 3 μήνες θα γένναγε η γυναίκα μου».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share