Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του «μαιμού-γιατρού»: Πήρε 42.000 ευρώ από νεαρή κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας (Video)

Νέες ανατριχιαστικές πληροφορίες για την δράση του

6 Ιουλίου 2020 13:39
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του «μαιμού-γιατρού»: Πήρε 42.000 ευρώ από νεαρή κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του ψευτογιατρού που εκμεταλλευόταν τον πόνο και την αγωνία ασθενών προτείνοντάς του δήθεν ιατρικές θεραπείες με σκοπό να του αρπάξει μεγάλα χρηματικά ποσά. Επίσης, συγκλονίζει 47χρονος άνδρας που έπεσε θύμα του ψευτογιατρού δίνοντάς του 98.000 ευρώ για να τον κάνει... καλά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε σε μία νέα περίπτωση ασθενούς που έπεσε θύμα του 47χρονου ψευτογιατρού.

Η νέα, σοκαριστική υπόθεση, αφορά μία κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας που σταμάτησε τη θεραπεία της και κατέβαλε 42.000 ευρώ για να γίνει καλά.

«Νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε το 2016 με σκλήρυνση. Κάποιος της είπε ότι σε ένα μοναστήρι στο Βόλο έρχεται ένας χριστιανός νευροχειρουργός και ότι θα έπαιρνε λιγότερα χρήματα λόγω της σχέσης του με την εκκλησία. Τον συνάντησαν, της είπε να σταματήσει κάθε θεραπεία, η περίπτωση επιδεινώθηκε. Τον συνάντησε σε πολυτελέστατο γραφείο, της έδινε μαντζούνια, χωρίς ετικέτα. Μέχρι τώρα συνέχιζε τη θεραπεία. Της πήρε 42.000 ευρώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

«Μου είπε η κοπέλα ότι στο γραφείο του μπαινόβγαιναν κι άλλοι γιατροί με τους οποίους συνομιλούσε» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ακόμα ένα από τα θύματα του ψευτογιατρού και αποκάλυψε πώς τον προσέγγισε, πώς του συστήθηκε και πώς του απέσπασε 3.500 ευρώ.

«Έχω αγανακτήσει 1,5 χρόνο τώρα. Ήμουν στο νοσοκομείο, άκουγε κρυφά και με πλησίασε να με ρωτήσει τι πρόβλημα υπάρχει. Δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα, μου είπε ότι ήταν χειρούργος» είπε. Μάλιστα έδωσε στον ασθενή και ένα χαρτί στο οποίο αναγραφόταν ότι ήταν ορθοπεδικός χειρούργος.

«Θα με χειρουργούσε ο συγκεκριμένος και θα ήταν δίπλα του και άλλοι» είπε ο Παναγιώτης και συνέχισε: «Μου πήρε 3.500 ευρώ. Τα 2000 ευρώ τα μάζευα με ζόρι, τα 1.500 τα δανείστηκα. Είχα τα λεφτά στην άκρη, σε 3 μήνες θα γένναγε η γυναίκα μου».

Νέες σοκαριστικές καταγγελίες για τον «μαϊμού-γιατρό»: «Αφαίρεσε πλευρό από ασθενή-Τον κατέστησε ανάπηρο κατά 92%»

Δύο ακόμα ασθενείς έπεσαν θύματα απάτης του «μαϊμού-γιατρού», των οποίων την υπεράσπιση αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Παράλληλα, ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο του ψευτογιατρού φανερώνει τις μεθόδους και τα ματζούνια που πρότεινε στα θύματά του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, "ένας κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν "κλωβό", και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%".

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το δικηγορικό μας γραφείο κάνει γνωστό ότι ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος, ο οποίος παρίστανε τον ιατρό.

Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν "κλωβό", και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%.

Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας Γ.Κ. θύμα ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας του. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης "θεραπείας" προς τον πατέρα του Γ.Κ., η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά και προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε.

Το δικηγορικό μας γραφείο μελετά τη δυνατότητα της υποβολής εγκλήσεως για την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας. Στη πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share