Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

36χρονος συνελήφθη για εμπρησμό του σπιτιού του - Σημάδευε με πυροτεχνήματα το... παράθυρο (Video)

Σοκ

3 Ιουλίου 2020 15:43
36χρονος συνελήφθη για εμπρησμό του σπιτιού του - Σημάδευε με πυροτεχνήματα το... παράθυρο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 36χρονος άνδρας συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για εμπρησμό του ίδιου του σπιτιού! Συγκεκριμένα ο Ντάμιεν Μπεντ συνελήφθη επειδή προκάλεσε φωτιά στο σπίτι του χρησιμοποιώντας παράνομα πυροτεχνήματα, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Επίσης, κόβει την ανάσα το βίντεο στο οποίο ένας άνδρας φαίνεται να κλωτσά με δύναμη μία χορεύτρια στο Πακιστάν.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από το Πυροσβεστικό Τμήμα της Νέας Υόρκης δείχνει ένα πυροτέχνημα να πυροδοτείται από τον Μπεντ στοχεύοντας το ανοιχτό παράθυρο του σπιτιού του! Μετά από λίγο φαίνεται το σπίτι να έχει αρπάξει φωτιά στο εσωτερικό του, ενώ έξω είναι άλλα δύο άτομα εκτός από τον Μπεντ. Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής του περιστατικού ξαναμπαίνει στο σπίτι του για να αφήσει και άλλα πυροτεχνήματα, προτού η φωτιά τεθεί εκτός ελέγχου.

Να σημειωθεί ότι οι αρχές της Νέας Υόρκης έχουν ξεκινήσει εκστρατεία το τελευταίο διάστημα με στόχο τον περιορισμό των παράνομων πυροτεχνημάτων που γνωρίζουν μεγάλη διάδοση εσχάτως.

Φρίκη: Άνδρας έκανε βόλτες με μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι (Video-Σκληρές εικόνες)

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι περαστικοί στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης καθώς ένας άνδρας έκανε βόλτες με ένα τεράστιο μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του! Επίσης, ένα σκληρό και απάνθρωπο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς μία παρέα ανηλίκων έχει περικυκλώσει ένα άνδρα, τον οποίο κλωτσούν στο κεφάλι.

Ο 36χρονος άνδρας, είχε μπλέξει νωρίτερα σε καυγά, έχοντας δεχθεί μαχαιριές στο σώμα και στο κεφάλι. Και όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραλίγο να χάσει την ζωή του από την... καλή του την καρδιά!

Λίγο νωρίτερα, είχε υπερασπιστεί μια 34χρονη η οποία δεχόταν επίθεση από τέσσερις άνδρες και μια ακόμη γυναίκα. Όταν ο 36χρονος πήγε να σώσει την γυναίκα δέχθηκε σφοδρή επίθεση, από την οποία απέκτησε και το ανατριχιαστικό σουβενίρ.

Και τα δυο θύματα είναι καλά στην υγεία τους ενώ σχετικά με τον 36χρονο, είχε τύχη... βουνό, μιας και το μαχαίρι δεν κατάφερε να διαπεράσει το κρανίο του. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, στους οποίους θα απαγγείλει κατηγορίες ανθρωποκτονίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share