Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γαλάτσι: Η στιγμή που αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες (Video)

Φωτιά και εκρήξεις στην κάμερα

2 Ιουλίου 2020 16:29
Γαλάτσι: Η στιγμή που αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στις φλόγες παραδόθηκε ένα αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη. Η φωτιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε την ώρα που ο οδηγός βρισκόταν στο τιμόνι. Επίσης, φωτιά ξέσπασε χθες σε σχολικό όχημα, που κινείτο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Όπως μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδας που δημοσίευσε και το βίντεο ντοκουμέντο, ο οδηγός κατάφερε να εγκαταλείψει το όχημά του έγκαιρα στην άκρη του δρόμου όταν και αντιλήφθηκε τις πρώτες φλόγες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η φωτιά απλώθηκε γρήγορα στο όχημα ενώ ακούγονται και μικρές εκρήξεις. Ο δρόμος αποκλείστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς και διακόπηκε η κυκλοφορία καθώς το επιβατικό είχε ως καύσιμο το υγραέριο.

Ένα όχημα της πυροσβεστικής και τέσσερις άνδρες έσβησαν τη φωτιά και κατάφεραν να απομονώσουν τις φλόγες από τη δεξαμενή του αερίου. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Φωτιά σε κατοικημένη περιοχή - Κινδυνεύουν σπίτια

Σε εξέλιξη είναι φωτιά, που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες στην περιοχή της Κνωσού, στο Ηράκλειο, σε σημείο όπου βρίσκονται κατοικίες. Επίσης, συναγερμός έχει σημάνει στην Εύβοια καθώς σε εξέλιξη είναι φωτιά στο Κατσαρώνι Καρύστου.

Ειδικότερα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή μεταξύ του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσούς και του νεκροταφείου της Φορτέτσας, 0πίσω από την Βίλα Αριάδνη.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχει πάει όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ηρακλείου, καθώς υπάρχουν κατοικίες εκεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες είναι αρκετά κοντά.

Πυρκαγιά στον Άλιμο – Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι, στο Άνω Καλαμάκι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε υπόγειο τετραόροφης πολυκατοικίας, στην οδό Μενάνδρου 29.

Λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο υπόγειο (μπογιές, πλαστικά είδη και παλιά έπιπλα) η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και χρειάστηκε να εκκενωθεί η πολυκατοικία, σύμφωνα με το notia.gr. Σήμερα μάλιστα ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Κατέφθασαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ μεγάλη ήταν και η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Πριν από τις 4.00 μ.μ. η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Φωτιά σε δασική έκταση στα Πηγάδια Αχαΐας

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στα Πηγάδια Αχαΐας, σε δασική έκταση. Συναγερμός στην περιοχή.

Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 27 άνδρες, 10 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα και 4 αεροσκάφη, ενώ πριν λίγες μέρες είχε ξεσπάσει ακόμα μια στη Δυτική Αχαΐα.

Συναγερμός στην Εύβοια: Φωτιά στην Κάρυστο (Video)

Φωτιά ξέσπασε στην Κάρυστο της Εύβοιας το μεσημέρι της Πέμπτης, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική. Τις προηγούμενες μέρες ακόμα μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στο Πόρτο Γερμενό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δασική έκταση και στο σημείο σπεύδουν 25 Πυροσβέστες με 10 οχήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share