Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Το πιο καυτό καλοκαίρι όλων των εποχών; Ο ίδιος ξεκαθαρίζει

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

17 Ιουνίου 2020 12:04
Σάκης Αρναούτογλου: Το πιο καυτό καλοκαίρι όλων των εποχών; Ο ίδιος ξεκαθαρίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα: Πολλά λέγονται για το πως θα κυλήσει το φετινό καλοκαίρι. Διάφορές πληροφορίες και φήμες θέλουν να ζούμε έναν πρωτόγνωρο καύσωνα.

Πολλοί ανησυχούν και αναμένουν τα νεότερα από τους μετεωρολόγους, οι οποίοι προειδοποιούν και για κακοκαιρία σήμερα!

Πριν από λίγη ώρα, ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε μια ανάρτηση για το θέμα του καιρού και για το αν θα έχουμε παρατεταμένο καύσωνα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Φίλες και φίλοι!
Οσον αφορά στα πολλά ερωτήματα σας αν το καλοκαίρι του 2020 θα είναι το πιο ζεστό ολων των εποχών όπως γράφτηκε και διαδόθηκε τις τελευταίες ημέρες σε αρκετά μεγάλο βαθμό στο διαδίκτυο και όχι μόνο,θα σας απαντούσα ότι ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ μακροπρόθεσμο στοιχείο ΔΕΝ υποστηρίζει κάτι τέτοιο!
Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου”.

Φίλες και φίλοι! Οσον αφορά στα πολλά ερωτήματα σας αν το καλοκαίρι του 2020 θα είναι το πιο ζεστό ολων των εποχών όπως...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, June 16, 2020

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ραγδαία αλλαγή του καιρού - Έρχονται έντονες καταιγίδες

Καιρός σήμερα: Αλλάζει εικόνα ο καιρός παρά τις υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Στην βορειοανατολική Ελλάδα ξεκινάει ο καιρός άστατος και θα έχουμε κατά περιόδους βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες που θα επηρεάσουν και ηπειρωτικές περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε πολύ καλό καιρό με ηλιοφάνεια.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:

Καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτική πρόγνωση

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, καθώς θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα;

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα βόρεια αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές ισχυρές οι καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος, με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες στα ορεινά από το μεσημέρι και μετά. Η κακοκαιρία αναμένεται πάντως να συνεχιστεί και αύριο, όπως τόνισε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, από αργά το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη Θεσσαλία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στα νότια αρχικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι σε 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: Νότιοι 4 με 5 στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από αργά το απόγευμα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από αργά το απόγευμα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share