Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Εξαφάνιση Μαντλίν: «Τη βίασε και τη σκότωσε λίγο μετά την απαγωγή της» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Σοκ

10 Ιουνίου 2020 14:14
Εξαφάνιση Μαντλίν: «Τη βίασε και τη σκότωσε λίγο μετά την απαγωγή της» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις του Γερμανού εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς στους Times σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. Ο 43χρονος Γερμανός, σεσημασμένος παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, θεωρείται ο Νο1 ύποπτος για την αρπαγή της μικρής από το τουριστικό θέρετρο, όπου παραθέριζε με τους γονείς της.

«Ο παιδόφιλος απήγαγε το παιδί, το κακοποίησε σ3ξουαλικά και το σκότωσε σχεδόν αμέσως», ανέφερε και πρόσθεσε πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του, ο Κρίστιαν Μπρίκνερ σε συνομιλία που είχε online με άλλον παιδόφιλο είχε γράψει ότι «ήθελε να πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες». Όταν ο άλλος τον ρώτησε αν φοβάται μην τον πιάσουν είπε: «Μπα! Αν καταστραφούν τα στοιχεία».

«Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανότατα την κακοποίησε και μετά την σκότωσε» δήλωσε και εκτίμησε πως έκανε παρόμοια εγκλήματα σε Πορτογαλία ίσως και στη Γερμανία. Μάλιστα, ανέφερε πως συγκεντρώνει κι άλλα στοιχεία πριν έρθει αντιμέτωπος με τον Μπρίκνερ έτσι ώστε να έχει μια δεμένη υπόθεση.

Υπόθεση Μαντλίν: Αποκάλυψη-βόμβα από την νταντά της

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η Daily Mail για την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν. Επίσης, ακόμη μία νέα ανατριχιαστική μαρτυρία ήρθε στο «φως» και δείχνει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Γερμανού που είναι πια ο Νο1 ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, η νταντά της τρίχρονης - τότε - Μαντλίν είχε αναγνωρίσει ως νούμερο ένα ύποπτο, τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, για την απαγωγή και δολοφονία του κοριτσιού, μόλις πέντε ημέρες μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση.

«Την ημέρα που έδωσα κατάθεση στην αστυνομία, στις 8 Μαΐου 2007, μου έδειξαν κάποιες φωτογραφίες. Αναγνώρισα έναν άντρα που ήταν παιδόφιλος. Γνωρίζω το όνομα του (σ.σ. του Μπρίκνερ) και το πρόσωπο του από τις φωτογραφίες που μου έδειξαν».

O Κρίστιαν Μπρίκνερ, είναι ο 43χρονος Γερμανός παιδόφιλος, κρατούμενος στις φυλακές, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το τρίχρονο κοριτσάκι, καθώς εκείνη την περίοδο τριγυρνούσε στην περιοχή της εξαφάνισης με ένα βαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share