Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είναι νεκρή, τέλος» - Nέα ανατριχιαστική μαρτυρία για την μικρή Μαντλίν

Σοκ

7 Ιουνίου 2020 19:32
«Είναι νεκρή, τέλος» - Nέα ανατριχιαστική μαρτυρία για την μικρή Μαντλίν
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία νέα ανατριχιαστική μαρτυρία έρχεται στο «φως» και δείχνει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Γερμανού που είναι πια ο Νο1 ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Παράλληλα, βρέθηκε ο άνδρας στον οποίον μίλησε ο Γερμανός 30 λεπτά πριν την εξαφάνιση.

Συγκεκριμένα, η γερμανική Bild παρουσιάζει τη μαρτυρία της 34χρονης Lenta Johlitz, η οποία δούλευε στο περίπτερο που διέθετε ο Γερμανός στην πόλη Braunschweig από το 2012 και η οποία προκαλεί ανατριχίλα.

Όπως αποκαλύπτει, σε τυχαία συζήτηση που είχαν στο κατάστημα για την μικρή Μαντλίν, ο Brueckner τα «έχασε» ξαφνικά και άρχισε να ωρύεται. «Ήθελε να σταματήσουμε την κουβέντα και φώναξε 'το παιδί είναι νεκρό, τέλος'», είπε η 34χρονη και συνέχισε λέγοντας πως ο παιδόφιλος έληξε τη συζήτηση με την ανατριχιαστική φράση, «μπορείς να εξαφανίσεις ένα πτώμα πολύ γρήγορα. Ακόμα και τα γουρούνια τρώνε ανθρώπινη σάρκα».

Την ίδια ώρα, ένας άλλος μάρτυρας τονίζει πως ο Γερμανός έδινε αμέτρητα παιχνίδια και αρκουδάκια σε νεαρά παιδιά τα οποία πήγαιναν σε σχολείο που βρισκόταν πολύ κοντά στην επιχείρησή του.

Ο 64χρονος Peter Erdmann, εργαζόμενος στο σχολείο, τονίζει: «Τα παιδιά έρχονταν στο σχολείο κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια και παιχνίδια. Τα ρωτούσε πού τα βρήκαν και μου έλεγαν πως τους τα έδινε «ο Κρίστιαν από το κιόσκι».

Και συνεχίζει: «Εκείνη την περίοδο, δεν σκεφτόμουν κάτι παραπάνω. Πήγαινα στο μαγαζί του και πάντα ήταν φιλικός. Τον είχα ρωτήσει αν έδινε δώρα στα παιδιά και μου απάντησε πως είχε ένα κουτί γεμάτο παιχνίδι στο μαγαζί του. Αναγουλιάζω όταν σκέφτομαι τις πραγματικές του προθέσεις και εύχομαι να είχα αναφέρει το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου».

Ραγδαίες εξελίξεις στη υπόθεση της μικρής Μαντλίν: «Το κορίτσι είναι μάλλον νεκρό»

Η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν είναι μάλλον νεκρή εκτιμούν Γερμανοί εισαγγελείς που ερευνούν έναν 43χρονο με την υποψία ότι δολοφόνησε το κορίτσι που είχε εξαφανιστεί από θέρετρο στην Πορτογαλία, το 2007.

Το γραφείο της γερμανικής εισαγγελίας ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη ότι διερευνά έναν 43χρονο Γερμανό με την υποψία ότι δολοφόνησε τη μικρή Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία το 2007, σε ηλικία μόλις τριών ετών. Η γερμανική εισαγγελία εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Μαντλίν είναι νεκρή.

«Η εισαγγελία στο Μπράουνσγουιγκ ερευνά έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο με την υποψία της δολοφονίας. Από αυτό μπορείτε να καταλάβετε ότι υποθέτουμε πως το κορίτσι είναι νεκρό» δήλωσε ο εισαγγελέας του Μπράουνσγουιγκ, Χανς Κρίστιαν Γούλτερς.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν εξαφανίστηκε από την κρεβατοκάμαρά της στις 3 Μαΐου 2007, κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώ οι γονείς της γευμάτιζαν με φίλους τους κοντά στο θέρετρο Πράια ντε Λουζ.

Καταιγιστικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν - 51χρονος στο «μικροσκόπιο»! (photo)

Ένας 51χρονος μπήκε στο «μικροσκόπιο» των Αρχών που ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Βρετανίδας σερβιτόρας, Carol Hickman, η οποία δουλεύει σε ένα μπαρ σε απόσταση 450 μέτρων από το σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν Μακάν. Επίσης, ένα θρίλερ συνεχίζει να εξελίσσεται γύρω από την εξαφάνιση του 55χρονου επιχειρηματία Λεωνίδα Μπάτσιου στο Ίλιον!

Ο Michael Jehle από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι: «δεν ξέρω τίποτα για τη Μάντι. Η αστυνομία ξέρει πού μένω».

Η 59χρονη Carol περιγράφει τον πρώην της ως έναν «φιλικό άνθρωπο που δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται ύποπτος», σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Σημειώνεται ότι τη νύχτα της εξαφάνισης της μικρής, ο Ιρλανδός Martin Smith -που βρισκόταν στο μπαρ που δουλεύει η Carol- όταν έφευγε είδε έναν άνδρα μαζί με ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι που ο ίδιος πιστεύει ότι ήταν η Μαντλίν.

«Θα έλεγα πως σίγουρα ήταν η μικρή. Πρέπει να ήταν. Το μέρος ήταν πολύ ήσυχο εκείνη τη μέρα, οπότε υπολογίζω ότι ήταν η μικρή (σ.σ. στην αγκαλιά του αγνώστου» αναφέρει ο ίδιος στο ίδιο μέσο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share