Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν (photo)

Ταυτοποιήθηκε 43χρονος ύποπτος

3 Ιουνίου 2020 21:49
Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μετά από 13 χρόνια ταυτοποιήθηκε από την βρετανική αστυνομία ένας νέος ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Ενώ, τους προηγούμενους μήνες είχε έρθει στο φως ένα στοιχείο που θα ανέτρεπε τα πάντα!

Πρόκειται για έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο, κρατούμενο στις φυλακές, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το τρίχρονο κοριτσάκι, καθώς εκείνη την περίοδο τριγυρνούσε την περιοχή της εξαφάνισης με ένα βαν. Η Σκότλαντ Γιαρντ απευθύνει έκκληση για πληροφορίες τόσο για το φορτηγάκι όσο και για το δεύτερο όχημα του υπόπτου, μία Τζάγκουαρ.

Ο 43χρονος σήμερα Γερμανός μεταβίβασε το όχημα σε κάποιον άλλον, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Σημειώνεται, πως η υπόθεση της μικρής Μαντλίν συγκλόνισε όλον τον κόσμο και χαρακτηρίστηκε ως η πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία, καθώς μέχρι σήμερα η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί και η τύχη του κοριτσιού ακόμα παραμένει άγνωστη.

Καταιγιστικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν - 51χρονος στο «μικροσκόπιο»! (photo)

Ένας 51χρονος μπήκε στο «μικροσκόπιο» των Αρχών που ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Βρετανίδας σερβιτόρας, Carol Hickman, η οποία δουλεύει σε ένα μπαρ σε απόσταση 450 μέτρων από το σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν Μακάν. Επίσης, ένα θρίλερ συνεχίζει να εξελίσσεται γύρω από την εξαφάνιση του 55χρονου επιχειρηματία Λεωνίδα Μπάτσιου στο Ίλιον!

Ο Michael Jehle από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι: «δεν ξέρω τίποτα για τη Μάντι. Η αστυνομία ξέρει πού μένω».

Η 59χρονη Carol περιγράφει τον πρώην της ως έναν «φιλικό άνθρωπο που δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται ύποπτος», σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Σημειώνεται ότι τη νύχτα της εξαφάνισης της μικρής, ο Ιρλανδός Martin Smith -που βρισκόταν στο μπαρ που δουλεύει η Carol- όταν έφευγε είδε έναν άνδρα μαζί με ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι που ο ίδιος πιστεύει ότι ήταν η Μαντλίν.

«Θα έλεγα πως σίγουρα ήταν η μικρή. Πρέπει να ήταν. Το μέρος ήταν πολύ ήσυχο εκείνη τη μέρα, οπότε υπολογίζω ότι ήταν η μικρή (σ.σ. στην αγκαλιά του αγνώστου» αναφέρει ο ίδιος στο ίδιο μέσο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share