Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος ως δολοφόνος της μικρής Μαντλίν

Σοκ!

4 Ιουνίου 2020 14:45
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος ως δολοφόνος της μικρής Μαντλίν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η «Daily Mail», η οποία έδειξε στη δημοσιότητα το πρόσωπο του κύριου υπόπτου για τη δολοφονία, που φαίνεται να έχει διαπραχθεί εναντίον της μικρής Μαντλίν, με το βρετανικό Μέσο, μάλιστα, να τονίζει πως ο Christian Brueckner είχε ομολογήσει την πράξη του σε άλλον άνδρα, καθώς όπως αναφέρει τελευταία εκτίμηση, η μικρή μάλλον είναι νεκρή τη δεδομένη στιγμή, στο θρίλερ που κόβει την ανάσα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, λοιπόν, ο 43χρονος Christian Brueckner, Γερμανός παιδόφιλος και έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος φυλακίστηκε πέρυσι για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017 στην 10η επέτειο από την απαγωγή της όταν είδε την εικόνα της στην τηλεόραση σε ένα αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης.

Στην συνέχεια έδειξε στον φίλο του ένα βίντεο με τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα. Ο άνδρας που τα άκουσε και τα είδε όλα αυτά ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο ύποπτος είχε φτάσει στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 1995 όταν ήταν 18 ετών. Για τα επόμενα 12 χρόνια έμενε γύρω από την Πράια Ντα Λουζ και έλεγε στην οικογένειά του ότι έκανε δουλειές του ποδαριού. Στην πραγματικότητα διακινούσε ναρκωτικά και έκανε διαρρήξεις σε σπίτια και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Εβδομάδες πριν την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν είχε εγκαταλείψει ένα μικρό αγροτόσπιτο και έμενε σε ένα τροχόσπιτο.

Εκτός όμως από το τροχόσπιτο στο οποίο έμενε και φωτογραφίες του έδωσε στην δημοσιότητα η Βρετανική αστυνομία, είχε στην κατοχή του και μια Jaguar XJR6 με γερμανικές πινακίδες.

Ο ύποπτος στην συνέχεια επέστρεψε στην Γερμανία όπου φυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για ασέλγεια σε ανήλικους.

Όταν βγήκε από την φυλακή έφυγε από την Γερμανία και πήγε στην Ιταλία αλλά συνελήφθη εκεί πέρυσι καθώς είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα για την σύλληψή του για τον βιασμό της Αμερικανίδας τουρίστριας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share