Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Το λάθος της «μαυροφορεμένης» που φέρνει ραγδαίες εξελίξεις (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις

1 Ιουνίου 2020 13:22
Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Το λάθος της «μαυροφορεμένης» που φέρνει ραγδαίες εξελίξεις (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της «μαυροφορομένης» δράστριας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, στην Καλλιθέα, με το λάθος της να βρίσκεται στο επίκεντρο των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «μαυροφορεμένη» έκανε ένα μοιραίο λάθος, το οποίο θα οδηγήσει στα ίχνη της. Επίσης, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έχουν βάλει στο μικροσκόπιο πέντε ύποπτες γυναίκες.

Συγκεκριμένα η δράστρια είχε μισθώσει το ταξί, με το οποίο πήγε στον τόπο του εγκλήματος, μέσω εφαρμογής στο κινητό της ή στον υπολογιστή της. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ένα ακόμη λάθος της μαυροφορεμένης, που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου, ήταν πως κουβαλούσε το κινητό τηλέφωνο στην τσάντα της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι, όσο και τις δύο προηγούμενες που κατασκόπευε το χώρο.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έχουν καταφέρει να συνθέσουν ένα πλαίσιο σχέσεων και επαφών μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων, που η ανάλυση τόσο των τηλεφωνικών κλήσεων όσο και της χαρτογράφησης των μετακινήσεων από τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας, θα τους δώσει διαυγή εικόνα για το τι συνέβη όχι μόνο εκείνη την ημέρα, αλλά και τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

«Ζητήσαμε να γίνει άρση είκοσι τηλεφωνικών αριθμών που θεωρούμε ότι ανήκουν σε άτομα που ενδεχομένως σχετίζονται με την υπόθεση. Όμως δεν περιοριζόμαστε στο πρωινό της 20ης Μαίου αλλά και στο διάστημα των δύο προηγούμενων ημερών καθώς οι εκτιμήσεις λένε ότι η δράστρια επισκέφθηκε το σημείο τουλάχιστον άλλες δύο φορές και ενδεχομένως την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης να έκρυψε στο χώρο το δοχείο με το βιτριόλι» αναφέρει στο ΘΕΜΑ αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί θα έχουν τα αποτελέσματα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και με τα ψηφιακά ίχνη θα μπορέσουν να την ταυτοποιήσουν. Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψη της ηθικού αυτουργού, όπως είπε και ο κ. Ντούμας στον ΣΚΑΪ.

«Ωρίμασε η υπόθεση από πλευράς ευρημάτων», μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό τηλέφωνο και από τα βίντεο, είπε ο κ. Ντούμας. «Σύντομα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Είμαστε κοντά σε συλλήψεις», συμπλήρωσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share