Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες που θα "κάψουν" τη δράστιδα

Πολύ κοντά στον εντοπισμό της

31 Μαΐου 2020 20:00
Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες που θα

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και κοντά στην ταυτοποίηση της δράστιδας, που πέταξε το βιτριόλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Οι αρχές θα συναντηθούν με την 34χρονη Ιωάννα αύριο 1η Ιουλίου, και θα της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων, μήπως καταφέρει και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

Οι αστυνομικοί θα μεταβούν στο νοσοκομείο με φωτογραφίες από τα βίντεο, τη στιγμή που εκτυλίχθηκε η επίθεση, ώστε η 34χρονη να διευκολυνθεί να θυμηθεί τη δράστιδα.

Η αστυνομία φέρεται, την ίδια στιγμή, να επικεντρώνεται σε πέντε ύποπτες. Στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, βρίσκεται μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.

Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει προσωπική σχέση με άνδρα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι.

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας - Τρεις οι ύποπτες γυναίκες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση που αφορά την 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μια "μαυροφορεμένη" γυναίκα στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, βρίσκονται τρεις γυναίκες, η μια εκ των οποίων, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι η γυναίκα με την κουκούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ οι αξιωματικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με αυτή την επίθεση, έχουν καταλήξει σε τρεις βασικές ύποπτες για την επίθεση γυναίκες από τον προσωπικό κύκλο της, αλλά και από το παρελθόν της με μια εξ αυτών να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Κρίσιμη η Δευτέρα

Επίσης, σημαντική χαρακτηρίζεται από τις αστυνομικές Αρχές η αυριανή ημέρα για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τη Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να έρθουν στο φως τα πρώτα αποτελέσματα από την "σάρωση" των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση, που δεν αποκλείεται να συνδέονται με κάποιον από τους υπόπτους.

Ακόμα, χρήσιμες πληροφορίες που θα πιθανότατα να βοηθήσουν στη συνέχεια των ερευνών αναμένεται να φανούν και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της νεαρής κοπέλας.

Τι ανέφερε ένας μάρτυρας για την εξωτερική εμφάνιση της "μαυροφορεμένης";

Ένας καταστηματάρχης στην περιοχή από έγινε η επίθεση υποστηρίζει, ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα, ενώ λέει ότι την άγγιξε, χωρίς φόβο. Οι έρευνες φαίνεται να προχωράνε και από Δευτέρα ανοίγουν και τα κινητά, ενώ οι αρχές επικεντρώνονται σε μια συγκεκριμένη γυναίκα.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η “φυγή” της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», είπε αρχικά.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ήταν τα λόγια του, ενώ η αστυνομία έχει ήδη βρει το επόμενο στοιχείο με το οποίο θα ασχοληθεί για τον εντοπισμό της γυναίκας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share