Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώθηκε το πρώτο χειρουργείο της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι - Τι δήλωσε η γιατρός της

Όλα όσα είπε

22 Μαΐου 2020 19:19
Ολοκληρώθηκε το πρώτο χειρουργείο της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι - Τι δήλωσε η γιατρός της

Τραγικές ώρες περνά η 34χρονη από την Καλλιθέα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι με αποτέλεσμα να καταστραφεί το πρόσωπό της και τα χειρουργεία να διαδέχονται το ένα το άλλο. Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε μια ακόμη επέμβαση για την άτυχη νεαρή και για την έκβαση αυτής μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στο Mega η γιατρός της. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν σόκαρε τους πάντες η μαρτυρία του δικηγόρου της κοπέλας, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, η χειρουργός κυρία Καλοφώνου ανέφερε τα εξής: «Αφαιρέσαμε κάποια τμήματα από το νεκρό δέρμα. Υπάρχει μια σειρά που πρέπει να ακολουθηθεί. Καλύψαμε με κάτι που αποκαλούμε τεχνητό δέρμα, αυτό θα τη δώσει μια καλή βάση για την αποκατάστασή της σε δεύτερο χρόνο.

Ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει. Το βαθύ έγκαυμα πρέπει να χειρουργείται άμεσα.

Σήμερα ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο και γιατί ήταν το πιο βαθύ και το πιο επείγον.Το μάτι της είναι καλύτερα από ότι περίμενα, κάθε μέρα αξιολογείται. Η κοπέλα δεν θα γίνει τελείως καλά, το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί τελείως. Αυτό που θα δει, δεν θα της αρέσει. Δεν θα είναι μια εικόνα με την οποία θα είναι χαρούμενη. Θα υπάρχουν πάντα σημάδια. Την έχω ενημερώσει, συζητήσαμε λίγο. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός ξέρω ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για καιρό»

Επίθεση στην Καλλιθέα: «Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια...» - Τι αποκάλυψε η 34χρονη στους αστυνομικούς

Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η 34χρονη στην Καλλιθέα έρχονται καθημερινά στο φως. Ενώ, σοκαρισμένος είναι ο Χρήστος Φερεντίνος για την 34χρονη και την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, τονίζοντας πως όλοι στο Deal... έπαθαν πλάκα.

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα, έχουν καταθέσει αρκετά πρόσωπα από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της γυναίκας. «Σε αυτή την φάση προσπαθούμε να μικρύνουμε τον κύκλο των υπόπτων», σημείωσαν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

«Οι νοσηλευτές έτρεμαν και δεν ήξεραν πώς να με πιάσουν...» - Σοκάρει η μαρτυρία της Κωνσταντίνας Κούνεβα για το δικό της εφιάλτη με το βιτριόλι

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που η 34χρονη τρέχει και ουρλιάζει μετά την επίθεση με βιτριόλι

Νέα εξέλιξη για την 34χρονη: Έσωσαν το μάτι της οι γιατροί

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share