Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα εξέλιξη για την 34χρονη: Έσωσαν το μάτι της οι γιατροί

Τι θα συμβεί στην όρασή της;

21 Μαΐου 2020 19:15
Νέα εξέλιξη για την 34χρονη: Έσωσαν το μάτι της οι γιατροί
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα εξέλιξη υπάρχει για την 34χρονη, που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, αφού οι γιατροί κατάφεραν να της σώσουν το μάτι, χωρίς όμως η ζημιά να μηδενιστεί.

Η κοπέλα διακομίστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο και, συγκεκριμένα, τη μονάδα εγκαυμάτων του Θριασίου το μεσημέρι της Πέμπτης (21/5), φεύγοντας από το ιδιωτικό θεραπευτήριο για να συνεχιστεί η επιχείρηση διάσωσης του ματιού της.

Συνοδευόμενη από τη μητέρα της, διακομίστηκε στα επείγοντα περιστατικά στο Θριάσιο, όπου υπάρχει μονάδα εγκαυμάτων. Τα νέα είναι ευχάριστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της κοπέλας, ωστόσο θα υπάρχει μια απώλεια όρασης. Υπάρχουν βέβαια αρκετά εγκαύματα στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο της 34χρονης, τα οποία οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν.

Η Αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε η 34χρονη και στον πολύ κλειστό φιλικό της περίγυρο. Ήδη έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας το υλικό για να μπορέσουν να δουν κάτι παραπάνω από τις τελευταίες κινήσεις και από το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Ελπιδοφόρα εξέλιξη για την 34χρονη: Έκτακτη ανακοίνωση από τους γιατρούς!

Μια άκρως ελπιδοφόρα εξέλιξη προέκυψε στην υγεία της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, το απόγευμα της Τετάρτης!

Η οφθαλμίατρος που ανέλαβε την 34χρονη γυναίκα είπε στους δημοσιογράφους πως σήμερα η κατάστασή της ήταν καλύτερη από χθες και πρόσθεσε ότι έδωσαν μάχη για να σώσουν το αριστερό της μάτι και πως η ίδια εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανόν να μη χάσει τελικά την όρασή της. Η 34χρονη Ιωάννα μεταφέρθηκε σήμερα σε δημόσιο νοσοκομείο με εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.

Δείτε το ρεπορτάζ με την εξέλιξη της υγείας της 34χρονης στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share