Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Είναι σε σοκ κι έχει εγκαύματα παντού» - Σοκάρει η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης

Όλα όσα είπε

22 Μαΐου 2020 16:58
«Είναι σε σοκ κι έχει εγκαύματα παντού» - Σοκάρει η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκάρει η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης, σχετικά με τα τραύματα που έχει η ίδια στο πρόσωπο και σε πολλά σημεία του σώματός της, επισημαίνοντας πως η κοπέλα, που πλέον αρχίζει να θυμάται λεπτομέρειες από την επίθεση, που δέχθηκε με βιτριόλι, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Έχει βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον τράχηλο και τα χέρια. Το έγκαυμα στο πρόσωπο αφορά σχεδόν όλο το πρόσωπο και το αριστερό μάτι. Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι ότι δεν θα χαθεί το μάτι της αλλά ακόμη περιμένουμε. Παρακολουθείται σε τακτά χρονικά διαστήματα από οφθαλμίατρους», αναφέρει στο OPEN Ελλάδα η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου και σημειώνει ότι η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα χειρουργείται.

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι τονίζει στο OPEN TV ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να γλιτώσουν την όρασή της από το ένα της μάτι. «Πραγματικά, είναι παντού καμένη. Έχει πολλά εγκαύματα στο χέρι της και στο σώμα της. Είναι σε σοκ ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.

Στο ερώτημα πού βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας, ο κ. Λύτρας επισημαίνει ότι οι έρευνες από την ΕΛΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες διπλανών κτιρίων». Ο ίδιος, μάλιστα, δεν αποκλείει την επίθεση να μην την έκανε μόνο ένα άτομο αλλά να είχε δηλαδή και συνεργό, αλλά αυτό, όπως είπε, είναι κάτι που η Αστυνομία ερευνά.

Τραγικός τύπος κράζει την 34χρονη μέσα στο προφίλ της: "Θα την έπεσες σε..."

Τραγικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με την 34χρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από άγνωστη, προς το παρόν, γυναίκα!

Την ίδια στιγμή που η 34χρονη Ιωάννα έδειχνε ευτυχισμένη, μέσα από το προφίλ της στο facebook, ορισμένοι τραγικοί τύποι εκμεταλλεύτηκαν την φρικτή εξέλιξη για να αποκτήσουν λίγη... δημοσιότητα! Τι έκαναν;

Συγκεκριμένα ένας τύπος, με ψεύτικο προφίλ, έχει μπει και βρίζει χυδαία, κάτω από την εικόνα προφίλ που άλλαξε η κοπέλα λίγες ώρες πριν την επίθεση! "Και απλή ζήλια δεν είναι κάτι ποιο σοβαρό παίχτηκε.. δεν πάει καμία στα καλά μάθουμε να κάνει κάτι τέτοιο σοβαρό. Εδώ κάτι θα έκανε άστο και να τα είχε με παντρεμένο", ανέφερε το προφίλ αυτό που έχει γυναικείο όνομα!

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά επανήλθε με νέο ποστάρισμα: "Και το άλλο που δεν είδε τόσος κόσμος μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να βγαίνει να τρέχει. Δηλαδή η Ιωάννα αμέσως φώναξε από τους πόνους και έτρεξε έξω και η άλλη που πήγε. Άνοιξε η γη και τη κατάπιε. Εδώ μιλάμε για κεντρικό δρόμο στην Καλλιθέα."

Όπως είναι λογικό από κάτω οι απαντήσεις πολλών που υπερασπίζονται την 34χρονη Ιωάννα έπεσαν βροχή! Όπως και να έχει πάντως μόνο θλίψη προκαλεί το γεγονός πως ορισμένοι "κουβαλάνε" τέτοια μυαλά!

Δείτε χαρακτηριστικά τα σχόλια κάτω από την εικόνα προφίλ της Ιωάννας στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share