Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ για τον Σκλαβενίτη - Η κίνηση που έφερε... ταραχή

Τι συμβαίνει;

19 Μαΐου 2020 08:40
Είδηση σοκ για τον Σκλαβενίτη - Η κίνηση που έφερε... ταραχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Ποια είναι η κίνηση που άφησε άφωνους τους πάντες;

Συγκεκριμένα, η συνεργασία της πλατφόρμας efood με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου 2 μήνες, επεκτείνεται πλέον και στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της efood, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, πλέον, μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ, επιλέγοντας ανάμεσα σε ​πάνω από 2.500​ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους άμεσα χωρίς ​καμία επιπλέον χρέωση αποστολής.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται μέχρι στιγμής είναι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Αγία Τριάδα, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή.​ Σύντομα​ θα είναι διαθέσιμα ακόμη περισσότερα καταστήματα, όπως και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα. Να υπενθυμίσουμε, ότι απαραίτητη είναι η ​ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας με ελάχιστη αξία 30 ευρώ​.

Σκλαβενίτης: Μοιράζει 5.000.000 ευρώ - Κίνηση ματ

Σκλαβενίτης: Ενα μπόνους που έρχεται ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλλει εν μέσω της επέλασης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Εκτακτο bonus ύψους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζομένους της μοίρασε η Σκλαβενίτης, σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη καταβληθεί και τονίζουν πως γίνεται ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλλει.

Υπενθυμίζεται πως η Σκλαβενίτης σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς δρομολογεί έκτακτες προσλήψεις άνω των 1.000 εργαζομένων, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση. Επιπλέον, με επίσημη ανακοίνωση δήλωσε υπέρμαχος των περιοριστικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την αποσυμφόρηση των καταστημάτων των σούπερ μάρκετ, από την αθρόα προσέλευση των καταναλωτών αφότου ξέσπασε και στην Ελλάδα η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, το πρώτο κατάστημα που ολοκλήρωσε το σχεδιασμό της υλοποίησης της ελεγχόμενης εισόδου καταναλωτών με το σύστημα των καρτών ήταν αυτό της Σκλαβενίτης στην Χαλκηδώνα. Επιπλέον, για τους περίπου 25.000 υπαλλήλους που εργάζονται στα περίπου 500 καταστήματα του δικτύου της, έχει εξασφαλίσει υγρά αντισηπτικά και γάντια για όλους τους εργαζομένους της, ώστε να μπορούν κάθε στιγμή να χρησιμοποιούν τον ενδεδειγμένο τρόπο απολύμανσης.

Νωρίτερα, την απόφαση να χορηγήσουν έκτακτα bonus στους εργαζομένους τους, σε αναγνώριση της υπερπροσπάθειας που καταβάλλουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές λαμβάνουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share