Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κίνηση "βόμβα" από τον Σκλαβενίτη

Μόλις έσκασε!

23 Μαρτίου 2020 12:41
Κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης, έκανε την κίνηση που περίμεναν όλοι οι Έλληνες. Πριν από λίγο, έγινε γνωστό, ότι τα σούπερ μάρκετ, μπήκαν στο e-food.

Λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ο Σκλαβενίτης, μπήκε στην πλατφόρμα του e-food με σκοπό να εξυπηρετηθούν όσοι περισσότεροι πολίτες μπορούν. Συγκεκριμένα, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας, (δείτε εδώ τις αναλυτικές οδηγίες για τις μετακινήσεις) όλο και περισσότεροι Έλληνες, προτιμούν να παραγγέλνουν τα είδη πρώτης ανάγκης στο σπίτι, παρά να βγαίνουν έξω.

Έτσι, για να μην υπάρχει "συνωστισμός" στις τηλεφωνικές γραμμές, τα σούπερ μάρκετ, έκαναν την κατάλληλη κίνηση. Για να παραγγείλετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε εδώ.

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Σκλαβενίτη

Θετικά φαίνεται να είναι τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό. Τι σχολιάζουν πηγές της Σκλαβενίτης;

"Τα μέτρα, που έλαβε η κυβέρνηση για τα super market, είναι πολύ θετικά και λειτουργούν στην κατεύθυνση της προστασίας τόσο των εργαζομένων, όσο και των καταναλωτών". Αυτό σχολιάζουν πηγές της Σκλαβενίτης, μετά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου καθεστώτος λειτουργίας των υπεραγορών, λόγω του ιού.

Όπως αναφέρουν, στα θετικά των μέτρων είναι:

  • Η επέκταση των ωραρίων ανεφοδιασμο των καταστημάτων σε 24ωρή βάση
  • Το γεγονός ότι επιτρέπεται η λειτουργία των hypermarkets, που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και έχουν ξεχωριστή είσοδο, καθώς διευκολύνει το διαμοιρασμό του πληθυσμού σε περισσότερα σημεία

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αγορά, το πρώτο κατάστημα, που ολοκλήρωσε το σχεδιασμό της υλοποίησης της ελεγχόμενης εισόδου καταναλωτών με το σύστημα των καρτών, ήταν αυτό της Σκλαβενίτης στο κατάστημα της Χαλκηδόνας.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων της, η ΕΥΣ έχει εξασφαλίσει υγρά αντισηπτικά και γάντια για όλους, ενώ όσοι έχουν λάβει την άδεια ειδικού σκοπού, δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων. (Δείτε εδώ τι άδειες δικαιούνται λόγω Κορωνοϊού οι εργαζόμενοι)

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share