Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συνετρίβη αεροσκάφος πάνω σε σπίτι (photo-video)

Τραγωδία!

18 Μαΐου 2020 08:19
Συνετρίβη αεροσκάφος πάνω σε σπίτι (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πάνω σε σπίτι στον Καναδά συνετρίβη αεροσκάφος των Ενόπλων Δυνάμεων του Καναδά όταν χάθηκε ο έλεγχος του αεροσκάφους δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά. Επίσης, τραγωδία είχαμε και στις Φιλιππίνες με 8 νεκρούς ύστερα από συντριβή αεροσκάφους!

Ο πρωθυπουργός, Τζαστίν Τριντό, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη θανατηφόρα συντριβή του αεροσκάφους: «Είμαι βαθιά λυπημένος για την τραγική απώλεια της Τζένιφερ Κέισι. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και με ολόκληρη την ομάδα Snowbirds των καναδικών δυνάμεων, καθώς θρηνούν αυτήν την τρομερή απώλεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό έκτακτης ανάγκης στο Κάμλουπς που απάντησε τόσο γρήγορα σε αυτό το τραγικό συμβάν.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι Snowbirds πετούν σε όλη τη χώρα για να ανεβάσουν τους Καναδούς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κάθε μέρα, αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα του Καναδά και επιδεικνύουν αριστεία μέσω απίστευτων δεξιοτήτων και αφοσίωσης. Οι υπερπτήσεις τους σε όλη τη χώρα χάραξαν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των Καναδών παντού και μας κάνουν περήφανους», συμπλήρωσε.

Συναγερμός: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος (Video)

Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδίας συνετρίβη στην πολιτεία Παντζάμπ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του ατυχήματος. Ενώ, τραγωδία είχαμε στην Γαλλία με τρεις νεκρούς από πτώση ελικοπτέρου.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter φέρεται να απεικονίζει το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους. Το βίντεο απεικονίζει ανθρώπους κοντά στα συντρίμμια του αεροσκάφους από τα οποία αναδύεται καπνός.

Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος (Video)

Ένα πακιστανικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στην πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αεροπορίας του Πακιστάν. Δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής για νεκρούς.

Μάλιστα, ένα βίντεο αμέσως μετά την πτώση έκανε την εμφάνισή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που φέρεται να δείχνει τη στιγμή που ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν (PAF) συντρίβεται στην πόλη του Ισλαμαμπάντ. Ενώ, τρόμος επικράτησε σε πτήση κατά την προσγείωση ενός αεροπλάνου στην Πορτογαλία!

​Το αεροπλάνο συνετρίβη στα προάστια της πρωτεύουσας του Πακιστάν, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν σπεύσει τον τόπο του ατυχήματος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύγκρουση αεροσκαφών στον αέρα! 4 νεκροί! (photos)

Αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Αυστραλία, όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα.

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο αεροδρόμιο Mangalore. Προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί κανένα από τα τέσσερα θύματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian. Τρόμος επικράτησε σε πτήση κατά την προσγείωση ενός αεροπλάνου στην Πορτογαλία!

«Πιστεύουμε ότι δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα. Δύο επιβαίνοντες από το κάθε ένα πέθαναν στο σημείο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Αρχή Ασφάλειας Πολιτικής Αεροπορίας, το ένα αεροσκάφος ανήκε σε σχολή πιλότων, ενώ το δεύτερο σε ιδιώτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share