Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος σε πτήση κατά την προσγείωση στην Πορτογαλία! (Video)

Η πιο ανώμαλη προσγείωση!

12 Φεβρουαρίου 2020 12:22
Τρόμος σε πτήση κατά την προσγείωση στην Πορτογαλία! (Video)

Κατατρομαγμένοι είναι οι επιβάτες του αεροπλάνου, το οποίο προσγειώθηκε με τον χειρότερο τρόπο στο αεροδρόμιο στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αεροδιάδρομος αυτός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, μιας και βρίσκεται δίπλα σε ακτή και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να δημιουργηθούν ανώμαλες προσγειώσεις. Μετά από την τρομακτική προσγείωση του αεροπλάνου στην Τουρκία, που έσπασε σε τρια κομμάτια, ακόμα μιας που μας κόβει την ανάσα!

Εξ'αιτίας της εγγύτητάς του στο βουνό και στη θάλασσα δημιουργείται συχνά ρεύμα από τους ισχυρούς ανέμους της περιοχής, που δημιουργούν αναταραχές στα αεροπλάνα ειδικά όταν προσγειώνονται!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Θρίλερ στον αέρα: Κεραυνός «χτύπησε« αεροπλάνο! (Video)

Το απόλυτο θρίλερ στον αέρα έζησαν επιβάτες με κεραυνό να «χτυπάει» αεροπλάνο με πτήση που πήγαινε από το Μπέρμιγχαμ με προορισμό το Δουβλίνο. Ενώ, μια προσγείωση θρίλερ έγινε στη Σιβηρία με αεροσκάφος να καταλήγει σε περιοχή γεμάτη χιόνια!

Ειδικότερα, λίγα λεπτά μετά την απογείωση και ενώ ήδη ο πιλότος «πάλευε» με τους ανέμους, το αεροσκάφος της Aer Lingues «χτυπήθηκε» από έναν μεγάλο κεραυνό, αποτέλεσμα της καταιγίδας «Κιάρα» που πλήττει τη Βρετανία.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας έβλεπε τηλεόραση με τη σύντροφό του όταν παρατήρησαν μία έντονη λάμψη και άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο:

«Δεν ήταν ένας κλασσικός κεραυνός. Τα σκυλιά μας συνήθως δεν ενδιαφέρονται για τους κεραυνούς, όμως στην προκειμένη τρελάθηκαν» αναφέρει ο 31χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Στο αεροπλάνο δεν προκλήθηκαν ζημιές και συνέχισε κανονικά το ταξίδι του.

Πτήση τρόμου για 300 επιβάτες: Κλάματα και ουρλιαχτά! Πανικός σε αεροπλάνο! (Video)

Πανικός επικράτησε μέσα σε αεροπλάνο με σκηνές τρόμου να ζουν 300 επιβάτες της πτήσης Air Europa με προορισμό το Άμστερνταμ, λίγες μέρες μετά τον πανικό που προκλήθηκε σε αεροπλάνο, το οποίο έπαθε βλάβη κατά την προσγείωση!

Το αεροσκάφος αναχώρησε γύρω στις 15:00 τοπική ώρα από τη Μαδρίτη και επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Σίπχολ της μεγαλούπολης της Ολλανδίας, αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων που συνόδευαν την καταιγίδα Κιάρα και προκάλεσαν χάος στις μετακινήσεις, ο κυβερνήτης επιχείρησε πέντε φορές να το προσγειώσει με τους επιβάτες κατατρομοκρατημένους, όπως αποτυπώνεται και σε βίντεο του ολλανδέζικου δικτύου RTL Nieuws από το εσωτερικό του αεροπλάνου, όπου ακούγεται μία γυναίκα που έχει χάσει την ψυχραιμία της να ουρλιάζει υστερικά από το φόβο.

Στις εικόνες διακρίνεται το αεροσκάφος με χαμηλωμένα τα φώτα στην καμπίνα να κλυδωνίζεται βίαια την ώρα που οι επιβαίνοντες τρέμουν για τις ζωές τους και η γυναίκα ουρλιάζει «Θεέ μου» επανειλημμένα. Τελικά ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια. Περίπου 240 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ--το τρίτο πιο πολυσύχναστο της Ευρώπης--ματαιώθηκαν με τις ακυρώσεις να αφορούν κυρίως τις εταιρείες KLM, British Airways, easyJet και Lufthansa.

Πτήση-θρίλερ στο Ηράκλειο: Ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν σε αεροπλάνο να προσγειωθεί!

Μια πτήση-θρίλερ είχαμε στο Ηράκλειο με ένα αεροπλάνο να μην μπορεί να προσγειωθεί λόγω των ισχυρών ανέμων, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια!

Συγκεκριμένα, πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι πνέουν από τα ξημερώματα στην Κρήτη δημιουργώντας προβλήματα εκτός των άλλων και στις αεροπορικές συνδέσεις. Σήμερα το πρωί, η πτήση από την Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» δεν κατάφερε να προσγειωθεί στον προορισμό της, την Κρήτη και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Αιτία στάθηκε φυσικά η έντονη κακοκαιρία που ανάγκασε το αεροπλάνο να αλλάξει προορισμό και τελικά να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλάκης».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share