Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στις Φιλιππίνες: 8 νεκροί ύστερα από συντριβή αεροσκάφους!

Θλίψη!

1 Σεπτεμβρίου 2019 17:27
Τραγωδία στις  Φιλιππίνες: 8 νεκροί ύστερα από συντριβή αεροσκάφους!

Αεροσκάφος μεταφοράς ασθενών συνετρίβη σε μια τουριστική περιοχή κοντά στη Μανίλα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες και να προκληθεί μεγάλη πυρκαγιά, που ανάγκασε τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια του. Νέο μακελειό στο Τέξας: Πέντε νεκροί και 21 τραυματίες!

Οι οκτώ άνθρωποι που επέβαιναν στο μικρό αεροσκάφος θεωρούνται όλοι τους νεκροί. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι αρχές έχουν εντοπίσει μόνο επτά πτώματα στο σημείο της συντριβής, στην Καλάμπα Σίτι, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής των υπηρεσιών αντιμετώπισης καταστροφών, Τζέφρι Ροντρίγκες.

Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν δύο πιλότοι και έξι επιβάτες, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Μανίλα.

Μακελειό στο Τέξας: Η μητέρα που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της συγκλονίζει!

Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων της επίθεσης που σημειώθηκε το Σάββατο σε πολυκατάστημα στην πόλη Ελ Πάσο του Τέξας.

Ο δράστης της επίθεσης άνοιξε πυρ στο πάρκινγκ και μέσα στο πολυκατάστημα Walmart σκοτώνοντας 20 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 26.

Ένα από τα θύματα της του μακελειού είναι μία μητέρα 25 ετών, η Jordan Anchondo, η οποία έκανε το σώμα της ασπίδα για να προστατεύσει από τα πυρά του μακελάρη τον δύο μηνών γιο της.

Η 25χρονη είχε πάει στο Walmart για να ψωνίσει σχολικά όταν ο δράστης μπήκε οπλισμένος και άρχισε να πυροβολεί σκορπώντας τον θάνατο.

Η αδελφή της 25χρονης συντετριμμένη δήλωσε ότι η Jordan Anchondo έπεσε πάνω στο μωρό για να το προστατεύσει και δέχτηκε εκείνη τις σφαίρες. Το δύο μηνών αγοράκι έχει υποστεί κατάγματα και νοσηλεύεται.

“Από τα τραύματα που φέρει το μωρό, μου είπαν ότι η αδελφή μου έκανε το σώμα της ασπίδα για το προστατεύσει. Τον κρατούσε αγκαλιά όταν χτυπήθηκε από τις σφαίρες και έπεσε πάνω του για αυτό και το μωρό έχει υποστεί κατάγματα. Ουσιαστικά το μωρό ζει γιατί εκείνη έδωσε τη ζωή της”, δήλωσε η 19χρονη μιλώντας στο Associated Press.
Από την επίθεση σκοτώθηκε και ο σύζυγος της 25χρονης, ο Andre Anchondo. Το ζευγάρι εκτός από το δύο μηνών αγοράκι είχε και δύο κόρες.
Ο 60χρονος Arturo Benavides, βετεράνος του αμερικανικού στρατού, ψώνιζε μαζί με τη σύζυγο του στο πολυκατάστημα όταν σημειώθηκε η επίθεση.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 60χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του δράστη ενώ η σύζυγος του κατάφερε να γλιτώσει.
“Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πάντα βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη”, είπε η ανιψιά του Jacklin Luna μιλώντας στο Buzzfeed.
Η 86χρονη Angelina Englisbee είναι άλλο ένα από τα θύματα της επίθεσης. Ο γιος της ανέφερε ότι μερικά λεπτά πριν από το μακελειό ο αδελφός του είχε μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί της και πως του είχε πει ότι είχε πάει για ψώνια στο συγκεκριμένο πολυκατάστημα.


Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας είναι και ο 15χρονος Javier Rodriguez.
Η θεία του που τον αναζητούσε είχε ανεβάσει φωτογραφία του στο Facebook και ζητούσε πληροφορίες από όποιον γνώριζε το παραμικρό για την τύχη του αγοριού.


Δυστυχώς, λίγες ώρες μετά σε άλλη ανάρτηση της ανακοίνωσε πως το παιδί είχε βρεθεί και ότι ήταν μεταξύ των νεκρών.
Η Sara Esther Regalado και ο Adolfo Cerros Hernandez έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση όπως έκαναν γνωστό τα παιδιά τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share