Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος στο χώρο της μουσικής: Πέθανε ο Τζορτζ Σαντάνα

Ανείπωτη θλίψη

15 Μαΐου 2020 20:53
Θρήνος στο χώρο της μουσικής: Πέθανε ο Τζορτζ Σαντάνα

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον χώρο της μουσικής η τραγική είδηση του θανάτου του πασίγνωστου τραγουδιστή καικ κιθαρίστα Τζόρτζ Σαντάνα σε ηλικία 68 ετών. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν, θρήνος επικρατούσε και στον επιχειρηματικό κόσμο, δείτε εδώ ποιος επιχειρηματίας "έφυγε" από τη ζωή.

Ο μικρός αδελφός του 72χρονου θρύλου της μουσικής, Κάρλος Σαντάνα - του οποίου τα singles Maria Maria και Black Magic Woman είναι διαχρονικά- απεβίωσε την Πέμπτη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του που μίλησε στο δίκτυο TMZ.

Ο Τζόρτζ Σαντάνα ξεκίνησε την καριέρα του στο πλάι του Κάρλος. Τη δεκαετία του 1970 έγινε γνωστός με τα τραγούδια, Darling I Love You, Love The Way και Sandy.

Ο ήχος της μουσικής του περιλάμβανε μελωδίες, με βάση το μπλουζ ήχους της κιθάρας του μαζί λατινοαμερικάνικους και αφρικανικούς ρυθμούς που περιείχαν κρουστά όργανα όπως timbales και congas τα οποία δεν ακούγονταν ως τότε στη ροκ μουσική.

Δείτε βίντεο:

Σοκ: Πέθανε στα 33 του κορυφαίος δημοσιογράφος στην Ελλάδα

Σοκ προκαλεί ο θάνατος κορυφαίου δημοσιογράφου στην Ελλάδα, που βυθίζει στο πένθος στον χώρο, φεύγοντας στα μόλις 33 του χρόνια.

Μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Φουρκάν Νατζί Τοπ, που αποτελούσε τον ανταποκριτή του πρακτορείου Anadolu στην Αθήνα, πέθανε και έφερε τη θλίψη, ενώ προ ημερών απεβίωσε διάσημος Έλληνας δημοσιογράφος.

Ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεκίνησε την καριέρα του στο Anadolu το 2013, αρχικά ως ρεπόρτερ για ενεργειακά θέματα, προτού μεταπηδήσει στο γραφείο του πρακτορείου στην Αθήνα ως επικεφαλής του, το 2016.

Τα θέματά του από την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα, την πολιτική, την οικονομία και τον αθλητισμό έκαναν γνωστές τις εξελίξεις στη χώρα στο κοινό του Anadolu στην Τουρκία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις του στόχευαν στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ιδιαίτερα ταλαντούχος δημοσιογράφος, ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεχώριζε για τη θετική του στάση απέναντι στη ζωή και την εξαιρετική του αίσθηση του χιούμορ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share