Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο επιχειρηματίας Αντώνης Μαυροκέφαλος

Θρήνος...

15 Μαΐου 2020 13:45
Πέθανε ο επιχειρηματίας Αντώνης Μαυροκέφαλος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και ιδιαίτερα στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής και της εστίασης, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Αντώνη Μαυροκέφαλου, ενώ θρήνο προκάλεσε και ο θάνατος γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Ο εκλιπών, διατηρούσε επί σειρά ετών το κατάστημα σφολιατοειδών «Σπέσιαλ» και εργαστήριο αρτοζαχαροπλαστικής. Ήταν πατέρας έξι παιδιών και εργαζόταν σε ταχυφαγείο της Αγίου Ανδρέου. Υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και παρά τη γενναία μάχη που έδωσε νοσηλευόμενος αρκετές ημέρες, δεν τα κατάφερε.

Σοκ: Πέθανε στα 33 του κορυφαίος δημοσιογράφος στην Ελλάδα

Σοκ προκαλεί ο θάνατος κορυφαίου δημοσιογράφου στην Ελλάδα, που βυθίζει στο πένθος στον χώρο, φεύγοντας στα μόλις 33 του χρόνια.

Μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Φουρκάν Νατζί Τοπ, που αποτελούσε τον ανταποκριτή του πρακτορείου Anadolu στην Αθήνα, πέθανε και έφερε τη θλίψη, ενώ προ ημερών απεβίωσε διάσημος Έλληνας δημοσιογράφος.

Ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεκίνησε την καριέρα του στο Anadolu το 2013, αρχικά ως ρεπόρτερ για ενεργειακά θέματα, προτού μεταπηδήσει στο γραφείο του πρακτορείου στην Αθήνα ως επικεφαλής του, το 2016.

Τα θέματά του από την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα, την πολιτική, την οικονομία και τον αθλητισμό έκαναν γνωστές τις εξελίξεις στη χώρα στο κοινό του Anadolu στην Τουρκία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις του στόχευαν στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ιδιαίτερα ταλαντούχος δημοσιογράφος, ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεχώριζε για τη θετική του στάση απέναντι στη ζωή και την εξαιρετική του αίσθηση του χιούμορ.

Πέθανε από κορωνοϊό ο επιχειρηματίας Πέτρος Λυτός

Πένθος προκαλεί ο θάνατος του Πέτρου Εμμανουήλ Λυτού στις ΗΠΑ από κορωνοϊό, με τον Έλληνα επιχειρηματία να φεύγει στις 5 Μαΐου από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη, τόσο την χώρα όπου διέμενε όσο και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάρπαθο.

Η Νεκρώσιμη Ακολουθία, όπως αναφέρει το rodiaki.gr, θα τελεστεί τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας του Westfield NJ, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Fairview Cemetery» στο Westfield, NJ, ενώ θρήνο προκάλεσε και ο θάνατος γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Καλλιόπη το γένος Χρυσαφίνη, τα παιδιά τους Μαρία και Εμμανουήλ, τη μητέρα του Μαρία Λυτού, τα αδέλφια Μηνά (Michael) Λυτό, Ευτυχία και Αθανάσιο Κωστή, τα ανίψια, Μιχάλη και Μανώλη Λυτό, Μηνά Κωστή και Ελπίδα το γένος Νισυρίου, Μαρία Κωστή, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share