Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Τραγικό!

14 Μαΐου 2020 09:36
Νεκρός γνωστός Έλληνας ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 60 ετών ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογιός. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσω Facebook, έπειτα από ανάρτηση των ηθοποιών Ηλία Κακλαμάνη και Σπύρου Μπιμπίλα!

Ο Ανδρέας Μονογιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Απριλίου, ωστόσο η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες και λίγο αργότερα από τον θάνατο του Δημήτρη Παπαβασιλείου.

Ο Ανδρέας Μονογιός έγινε γνωστός κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του σε βιντεοταινίες της δεκαετίας του 1980, ενώ εμφανίστηκε και σε μερικές τηλεοπτικές σειρές, όπως η «Σοφία… Ορθή».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Με λύπη ο καλός συνάδελφος Ηλίας Κακλαμάνης μας ανακοίνωσε ένα θλιβερό συμβάν .... Πριν μέρες στις 17 του Απρίλη Μεγάλη Παρασκευή εν μέσω καραντίνας έφυγε ένας αθόρυβος καλός συνάδελφος στα 60 του.. Ο Ανδρέας Μονογιός. Το μάθαμε αργά δυστυχώς.. Καλό του ταξίδι....

Θρήνος στη Ρεάλ Μαδρίτης: Πέθανε θρυλικός της ποδοσφαιριστής

Θρήνος επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θρυλικός της ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος, ενώ τη θλίψη έφερε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο θάνατος 20χρονου αθλητή.

Ο Φραντσίς Χαβιέρ Αγκιλάρ Γκαρσία, πιο γνωστός ως Ικο Αγκιλάρ, πέθανε σε ηλικία 71 ετών.

Ο ίδιος γεννήθηκε στο Σανταντέρ το 1949. Υπήρξε κορυφαίος σκόρερ και αγωνίστηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης από το 1971 έως το 1979 (190 αγώνες και 50 γκολ).

Πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ επίσης μεταξύ άλλων, φόρεσε την φανέλα της Σανταντέρ, Χιχόν και Ράγιο Βαγιεκάνο. Είχε τρεις συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας.

Πέθανε σε τροχαίο ο Αυγερινός Αντωνόπουλος

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στα Τριπόταμα με τον 30χρονο Αυγερινό Αντωνόπουλο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο. Ενώ, ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το φρικτό τροχαίο στην Κρήτη, με τον 33χρονο να φεύγει από τη ζωή

Το δυστύχημα, σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 χθες βράδυ, 2 χιλιόμετρα από Τριπόταμα προς Σειρές. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τα δύο οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες.

Τραγικό γεγονός, ότι το δυστύχημα έγινε λίγα μέτρα από το σπίτι του 30χρονου και οι επιβάτες του άλλου οχήματος και τραυματίες (και οι δύο 21χρονοι) ήταν πρώτα του ξαδέρφια. Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το ΑΤ Κλειτορίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share