Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Δημήτρης Παπαβασιλείου

Θρήνος...

13 Μαΐου 2020 11:00
Πέθανε ο Δημήτρης Παπαβασιλείου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος επικρατεί στη Λάρισα καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 χρονών ο Δημήτριος Παπαβασιλείου. Επίσης, την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Σάμου άφησε ο 27χρονος ναυτικός Μιχάλης Παυλής.

Ο εκλιπών άφησε πίσω του τη σύζυγό του Λαμπρινή, τα τρία παιδιά του, τους γονείς του, τα αδέλφια του και ανίψια. Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) στη Λάρισα.

Πέθανε ο Νίκος Χατζηνικολούλης

Θρήνος επικρατεί στη Λάρισα καθώς πέθανε ο Νικόλαος Χατζηνικολούλης σε ηλικία 86 ετών. Σοκ και στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 81 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδρυτής του Ομίλου ΜΟΒΙΑΚ, Μανώλης Σβουράκης.

Η κηδεία του τελέστηκε στις 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στη Γλαύκη. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέρφια, ανίψια.

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός ο Γιάννης Κατσούνας - Πατέρας τριών παιδιών ο 33χρονος που πέθανε στο φονικό τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, με τον 33χρονο Γιάννη Κατσούνα πατέρας τριών παιδιών να χάνει τη ζωή του.

Το τραγικό τροχαίο συνέβη όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους - υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, αιτίες – δύο οχήματα. Στο ένα όχημα επέβαινε ο άτυχος 33χρονος, μαζί με τη σύζυγό του, καθώς και τα τρία τους παιδιά. Ενώ, στο έτερο όχημα, βρισκόταν μόνο ο οδηγός.

Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των δύο οχημάτων. Στο σημείο έσπευσαν ένα όχημα της ΕΜΑΚ, άνδρες της οποία απεγκλώβισαν τους τραυματίες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τον έναν από τους, συνολικά, 6 τραυματίες – τον άτυχο 33χρονο – να είναι ήδη νεκρός.

https://www.facebook.com/diasostetimesara/videos/688135028686749/[/OEmb

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share