Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θλίψη στον αθλητικό χώρο: Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής

Τραγική απώλεια

12 Μαΐου 2020 08:16
Θλίψη στον αθλητικό χώρο: Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής

Θρήνο προκάλεσε ο θάνατος 20χρονου ποδοσφαιριστή της Αταλάντα, Αντρέα Ρινάλντι ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή… Ωστόσο πριν μέρες έχασε την ζωή του και ο ποδοσφαιριστής Μάνος Καζαντζόγλου

Πριν από τρεις ημέρες ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο στο Βαρέζε μετά από έντονη αδιαθεσία που είχε.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε εγκεφαλικό ανεύρυσμα και μεταφέρθηκε άμεσα σε ΜΕΘ. Δεν άντεξε όμως πολύ καθώς τρεις ημέρες μετά απεβίωσε, σκορπώντας ξανά την θλίψη στην ομάδα της Αταλάντα, λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνια ζωής.

Ο νεαρός Ρινάλντι αγωνιζόταν δανεικός στην ομάδα της Λενιάνο όπου ουσιαστικά έπαιρνε παιχνίδια στα πόδια του με σκοπό να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει στο μέλλον μία θέση στην πρώτη ομάδα.

Θετικός στον κορωνοϊό διάσημος ποδοσφαιριστής

Σοκ προκάλεσε στον χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση πως ένας ακόμη ποδοσφαιριστής νοσεί από κορωνοϊό, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν θετικός είχε βρεθεί και ένας ποδοσφαιριστής της Τορίνο.

Ο Γιάνχελ Ερέρα της Γρανάδα είναι ο τρίτος στην σειρά παίκτης στην La Liga, μετά τον Αλεξ Ρεμίρο της Ρεάλ Σοσιεδάδ και τον Ρενάν Λόντι της Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό!

Ο Βενεζουελάνος μέσος των Ανδαλουσιανών ήταν ασυμπτωματικός, ενώ παρόλο που είχε μικρό κίνδυνο να έχει μολυνθεί από τον ιό, οι εξετάσεις που έκανε μεσα στην εβδομάδα, με αφορμή την επικείμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος, έδειξαν ότι είναι θετικός στον Covid-19...

Πάντως, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ερέρα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ, για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον ίδιο κα το αν θα επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του τις επόμενες ημέρες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share