Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Κορωπί: Προσπάθησαν να τους δολοφονήσουν μες στο ίδιο τους το αμάξι

Φοβερό!

12 Μαΐου 2020 16:26
Σοκ στο Κορωπί: Προσπάθησαν να τους δολοφονήσουν μες στο ίδιο τους το αμάξι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικρατεί στο Κορωπί, με τέσσερις Έλληνες να επιχειρούν να δολοφονήσουν στο ίδιο τους το αμάξι δύο επιβαίνοντες και να συλλαμβάνονται από την Αστυνομία, τόσο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε οι ανωτέρω τέσσερις συλληφθέντες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός 24χρονου, αφού εντόπισαν έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό (παθόντες) να κινούνται επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και με το πρόσχημα ότι ήθελαν να τους μιλήσουν, τους σταμάτησαν και πυροβόλησαν εναντίον τους.

Οι παθόντες ετράπησαν άμεσα σε φυγή με το όχημα τους, χωρίς τελικά να επέλθει κάποιος τραυματισμός, ενώ στην ίδια περιοχή πρόσφατα βρέθηκε νεκρός άνδρας σε μια ανείπωτη τραγωδία.

Από το σημείο, περισυλλέγησαν πέντε (5) κάλυκες βληθέντων φυσιγγίων πυροβόλου όπλου.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κορωπί: Δύο νεκροί άνδρες από πυρκαγιά σε τροχόσπιτο!

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κορωπί δύο νεκρούς άνδρες, μετά από πυρκαγιά, που βρέθηκε στη λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί η σορός του. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι δεν έχει τις αισθήσεις του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Μάλιστα, στην Θεσσαλονική, επικράτησε αναστάτωση, όταν άρπαξε φωτιά ρολόι της ΔΕΗ!

Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Λίγο αργότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ανάρτησή της γνωστοποίησε ότι ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, αυτή τη φορά στην πόλη της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Δελφών στην Ξάνθη. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Φωτιά σε σπίτι στη Γλυφάδα!

Φωτιά εκδηλώθηκε σε μεζονέτα στη Γλυφάδα, στην οδό Κύθνου, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα της μεζονέτας και επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους χώρους.

Στην περιοχή έσπευσαν για την κατάσβεση 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Μάλιστα σήμερα σημειώθηκαν εμπρησμοί σε Ελληνικό, Πολύγωνο και Ταύρο, και έχει χτυπήσει το καμπάνακι κινδύνου!

Από τη μεζονέτα, απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων δυο ηλικωμένοι, που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρονται σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share