Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σοκ: Θετικά τεστ στον κορωνοϊό για μια κατσίκα και μια... παπάγια!

Απίστευτο!

11 Μαΐου 2020 17:01
Σοκ: Θετικά τεστ στον κορωνοϊό για μια κατσίκα και μια... παπάγια!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικρατεί από τα τελευταία στοιχεία για τον κορωνοϊό στην Τανζανία, με την χώρα να ισχυρίζεται, μέσω του ίδιου του προέδρου της, ότι από εισαγόμενα τεστ βρέθηκαν θετικοί στον φονικό ιό μια κατσίκα και... μια παπάγια.

Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli. ο οποίος είναι χημικός, απέρριψε τα τεστ του κορωνοϊού ως ελαττωματικά, λέγοντας ότι επέστρεψαν θετικά αποτελέσματα σε δείγματα που ελήφθησαν από το ζώο και το εξωτικό φρούτο, την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον αναφέρει, ότι μπορεί να μη βρούμε ποτέ εμβόλιο.

Ο Magufuli έκανε τις παρατηρήσεις του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Chato στη βορειοδυτική Τανζανία την Κυριακή και υποστήριξε ότι υπήρχαν «τεχνικά σφάλματα» με τα τεστ.

Ο πρόεδρος, είπε ότι είχε δώσει εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας της Τανζανίας να ελέγξουν την ποιότητα των τεστ.

Είχαν λάβει τυχαία πολλά δείγματα εκτός του ανθρώπου, όπως από μία παπάγια, μία κατσίκα και ένα πρόβατο, αλλά τους είχαν δώσει ανθρώπινα ονόματα και ηλικίες.

Αυτά τα δείγματα στη συνέχεια υποβλήθηκαν στο εργαστήριο της Τανζανίας για να τα ελέγξουν για κορωνοϊό, με τους τεχνικούς του εργαστηρίου να αγνοούν την προέλευσή τους.

Δείγματα από την παπάγια και την κατσίκα βγήκαν θετικά στον COVID-19, δήλωσε ο πρόεδρος, προσθέτοντας ότι αυτό σήμαινε ότι είναι πιθανό ότι ορισμένα άτομα να βγήκαν θετικά όταν, στην πραγματικότητα, δεν είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

«Κάτι συμβαίνει. Είπα πριν δεν πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάθε βοήθεια προορίζεται να είναι καλή για αυτό το έθνος», δήλωσε ο Magufuli, προσθέτοντας ότι τα κιτ πρέπει να διερευνηθούν.

Κορωνοϊός: Έτσι θα είναι η διαμονή στα ξενοδοχεία το φετινό καλοκαίρι

Σύμφωνα με τον Christopher Anderson, καθηγητή επιχειρήσεων στο Cornell University’s Hotel School στην Ιθάκη της Νέας Υόρκης, η διαμονή στα ξενοδοχεία από το καλοκαίρι του 2020 δεν θα είναι όπως ξέραμε. Τι μπορεί όμως να σημαίνει αυτό;

Για το προβλέψιμο μέλλον – έως ότου διατεθεί ένα εμβόλιο, για τον κορωνοϊό – οι διαμονές στο ξενοδοχείο είναι πιθανότατα ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς. Πόσο μάλλον σε ξενοδοχεία υψηλών παροχών όπου διαφοροποιούνταν κυρίως από τις παροχές ευεξίας που διαθέτουν.

Οι βασικές μεταρρυθμίσεις στα ξενοδοχεία για το καλοκαίρι του 2020 μπορεί να είναι οι εξής... διαβάστε τις αναλυτικά στο Travelstyle.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share