Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Συναγερμός για αγνοούμενο στην Αράχωβα - Επιχείρηση διάσωσης

Σοκ

9 Μαΐου 2020 16:08
Συναγερμός για αγνοούμενο στην Αράχωβα - Επιχείρηση διάσωσης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς ένας άνδρας 90 ετών, ο οποίος κατά πληροφορίες πάσχει από άνοια έφυγε από το σπίτι του στην Αράχωβα. Οι οικείοι του και συγκεκριμένα οι κόρες του τον αναζητούν κι έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία και την πυροσβεστική. Ενώ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τα δυο παιδιά που εξαφανίστηκαν από τα Καμίνια.

Στις έρευνες κλήθηκε για να συνδράμει και ο ειδικά εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ, ο Ζευς, ενώ η πυροσβεστική συνδράμει στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε το 10χρονο κοριτσάκι από τη Στυλίδα που είχε εξαφανιστεί

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 10χρονο κοριτσάκι από τη Στυλίδα, που είχε εξαφανιστεί, με τη Δήμητρα Μελαχροινάκη να εντοπίζεται καλά στην υγεία της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», συγκριμένα, ανέφερε αυτή την είδηση, με το κορίτσι να έχει εξαφανιστεί στις 29 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Στις 07/05/2020 μεσημεριανές ώρες βρέθηκε η Δήμητρα Μελαχροινάκη 10 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 29/04/2020 από τη Στυλίδα Φθιώτιδας και είναι καλά στην υγεία της. Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσης της από επικίνδυνο περιβάλλον. Το παιδί, πλέον, θα διαμένει στη μεγάλη οικογένεια του Οργανισμού μας, ο οποίος πάντα έχει στόχο την προστασία των παιδιών και την παροχή σε αυτά ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, στο οποίο απολαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για την υγιή σωματική, ψυχολογική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξή τους. Η Δήμητρα θα βρει κοντά μας τον αδερφό της που ήδη φροντίζουμε, με τα δύο αδέρφια να ανυπομονούν να ξαναβρεθούν κάτω από την ίδια στέγη. Επιθυμία της Δήμητρας ήταν να πάρει μαζί της και το αγαπημένο της σκυλάκι, μία επιθυμία που δεν θα μπορούσαμε να μην ικανοποιήσουμε».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share