Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εφιάλτης για 33χρονη - Οι φρικιαστικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της... Σοκάρουν οι φωτογραφίες

Ανατριχιάζει με την περιγραφή της: «Αίμα έτρεχε από το κεφάλι μου...»

8 Μαΐου 2020 13:07
Εφιάλτης για 33χρονη - Οι φρικιαστικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της... Σοκάρουν οι φωτογραφίες
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η 33χρονη γυναίκα, η Λίζα Ο' Μ'αλεϊ από τον σύντροφό της ο οποίος την χτύπησε βίαια αφήνωντάς τη σχεδόν αναίσθητη. Επίσης, μία γυναίκα δίνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα μετά τον ξυλοδαρμό που την παραμόρφωσε από τον άντρα της!

Η 33χρονη περιγράφει ότι ο Τζόναθαν Γιάθεντ γύρισε στο σπίτι τους στο Πίτερμπορο της Βρετανίας μέσα στα αίματα και καυχιόταν ότι έπαιξε ξύλο με κάποιον άλλο άνδρα. Όταν η γυναίκα του ζήτησε να φύγει επειδή φοβήθηκε, ο Γιάθεντ αρνήθηκε και άρχισε να τη χτυπάει ανελέητα. Χτύπησε το κεφάλι της πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι, στο ενυδρείο και την χτύπησε με τις γροθιές του πάνω από 20 φορές.

Όπως αναφέρει η Mirror, η Λίζα νόμιζε ότι θα πεθάνει και σώθηκε όταν ο γιος της άκουσε τι συνέβαινε και έσπρωξε από πάνω της τον Γιάθεντ.

«Άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές και μετά με άρπαξε από τα μαλλιά και χτύπησε το κεφάλι μου πάνω σε ένα τραπεζάκι και μετά πάνω στο γυάλινο ενυδρείο. Ο πόνος ήταν αφόρητος και θυμάμαι το αίμα να τρέχει από το πρόσωπό μου. Τον παρακάλεσα να σταματήσει, αλλά φώναξε “Δεν με αγαπάς και θα σε σκοτώσω” και συνέχιζε να με χτυπάει» διηγείται η 33χρονη.

Έγκυος η 21χρονη που δολοφονήθηκε από τον αδελφό της - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Κλαυδιά, στην Κύπρο, το απόγευμα της Τρίτης, με μια 21χρονη κοπέλα να βρίσκει τραγικό θάνατο από σφαίρα από το όπλο του αδελφού της! Παράλληλα, τρομακτικές είναι οι εξελίξεις και με την την υπόθεση του 35χρονου serial killer Νίκου Μεταξά

Όπως ανέφερε ο αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, η κοπέλα είχε τα γενέθλια της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Για τον θάνατο της 21χρονης συνελήφθη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ο 23χρονος αδελφός της, καθώς από το δικό του όπλο έφυγε η μοιραία σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής της κοπέλας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το τουφέκι του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, η οποία καθόταν απέναντι του στο σαλόνι του σπιτιού τους, επιφέροντας τον άμεσο θάνατο της, όπως μετέδωσε το sigmalive.com.

Σήμερα, Τετάρτη, ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου που εξέδωσε διάταγμα 8ημερης κράτησής του. Κατά την ανάκρισή του, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι μετέβη σε προγραμματισμένη βολή της μονάδας του σε στρατόπεδο και κατά τη διάρκεια της βολής το όπλο τους παρουσίασε εμπλοκή. Ο οπλουργός της μονάδας τον συμβούλεψε να το καθαρίσει όταν επιστρέψει στο σπίτι, όπου και συνέβη η τραγωδία.

Ωστόσο, σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις της αστυνομίας που επικαλείται το κυπριακό ΜΜΕ, προέκυψε ότι στις 5 Μαΐου, η Μονάδα δεν είχε προγραμματισμένη βολή. Από το σπίτι του 23χρονου, παραλήφθηκε στρατιωτικός εξοπλισμός και σακούλα με 200 σφαίρες. Από την καταμέτρηση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 8 σφαίρες, ενώ θα γίνει βαλλιστικός έλεγχος του όπλου. Την ίδια στιγμή, ο νεαρός θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share