Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρομακτικές εξελίξεις στην υπόθεση του sirial killer στην Κύπρο

Κατηγορίες εις βάρος αστυνομικών

5 Μαΐου 2020 14:30
Τρομακτικές εξελίξεις στην υπόθεση του sirial killer στην Κύπρο

Σοκ είχε προκαλέσει η υπόθεση του serial killer γυναικών στην Κύπρο, δείτε εδώ μερικές από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες που έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Ωστόσο, τρομακτικές είναι οι εξελίξεις που τώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς ετοιμάζονται κατηγορητήρια εις βάρος αστυνομικών σχετικά με την εξαφάνιση ορισμένων σωρών από τα θύματα του serial killer.

Tην είδηση επιβεβαίωσε o εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος ανέφερε ότι σήμερα, Τρίτη η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της. Ο κ. Ανδρέου είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει λόγος σε αριθμό αστυνομικών συστήνοντας υπομονή δηλώνοντας ότι ενημερώθηκε για την εξέλιξη σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε οδηγίες για άσκηση ποινικής δίωξης, σε αριθμών μελών της Αστυνομίας, σε διάφορες βαθμίδες.

Υπενθυμίζεται ότι η διερεύνηση της υπόθεσης που συγκλόνισε το παγκύπριο ξεκίνησε πριν από 10 μήνες. Με την Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, να εισηγείται στον Γενικό Εισαγγελέα την ποινική δίωξη 20 αστυνομικών, εφτά εκ των οποίων υπηρετούν στη Λάρνακα.

Serial killer στην Κύπρο: Συγκλονιστικό βίντεο από τις έρευνες!

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από τις επιχειρήσεις εντοπισμού των θυμάτων του 35χρονου serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά, έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιωτική εταιρεία που συμμετείχε στις έρευνες, τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, όσο και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Στο βίντεο δείχνει την στιγμή εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra, ενώ από τα πλάνα που παρουσιάζονται είναι εμφανείς οι δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι δύτες κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

Οι έρευνες για τα θύματα διήρκησαν δύο περίπου μήνες, με τελευταία να εντοπίζεται η σορός της Sierra στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Serial killer Κύπρου: Παραλίγο να περάσει κάρτα sim στην φυλακή!

Παραλίγο να περάσει κάρτα sim στην φυλακή ο Serial killer της Κύπρου! Τι εντόπισαν μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή (30.06.2019) μετέβησαν στις Κεντρικές Φυλακές για να επισκεφθούν τον serial killer (Ορέστη) δύο συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία είχαν μαζί τους ρούχα, τα οποία θα έδιναν στον ισοβίτη.

Ωστόσο κατά τον εξονυχιστικό έλεγχο που διενεργείται σε οποιονδήποτε επισκέπτη των Κεντρικών Φυλακών, εντοπίστηκε στην τσέπη παντελονιού κάρτα sim.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μεταξάς δεν φαίνεται να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο, ενώ τα συγγενικά του πρόσωπα εξέφρασαν πλήρη άγνοια και δεν φαίνεται να γνώριζαν για την κάρτα sim που βρισκόταν στο παντελόνι.

Ως εκ τούτου εκτιμάται ότι πρόκειται για κάρτα κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο Μεταξάς πριν τη σύλληψη του και την οποία δεν είχαν εντοπίσει κατά τις έρευνες οι ανακριτές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share