Κορωνοϊός στη Βρετανία: 601 νεκροί το τελευταίο 24ωρο – 22.279 συνολικά

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών στην Βρετανία, αφού στην λίστα προστέθηκαν ακόμα 601 ασθενείς, που έχασαν τη ζωή τους σε νοσοκομεία από τον κορωνοϊό.
Ο συνολικός αριθμός νεκρών στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται σε 22.279, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα το υπουργείο Υγείας της χώρας θα δώσει τα συγκεντρωτικά στοιχεία, στα οποία θα συμπεριλάβει για πρώτη φορά και τα θύματα σε γηροκομεία και άλλα νοσηλευτικά κέντρα, τα οποία υποκρύπτονταν.
Ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν την ζωή τους, έχει τριπλασιαστεί στη Βρετανία τον τελευταίο μήνα, από τους 2.500 την εβδομάδα τον Μάρτιο, στους 7.300 σε μια εβδομάδα τον Απρίλιο, με πάνω από τους 2.000 των νεκρών του Απριλίου να αποτελούν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την επιτροπή ποιότητας των υπηρεσιών φροντίδας (CQC), οι νεκροί στα νοσηλευτικά κέντρα εκτός νοσοκομείων φτάνουν στα 400 άτομα ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
35 ημέρες με κορωνοϊό γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός (photo)
Στις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν νόσησε με κορωνοϊό αναφέρθηκε η Μίρκα Καλαντζοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νόσησε συνολικά για 35 μέρες, με την ίδια να ανακοινώνει τα νέα μέσα από μία ανάρτησή της στο Facebook.
Η ίδια θέλησε να ανακοινώσει την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με σκοπό να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα πέρασε.
«Αγαπημένοι μου φίλοι! Οι φωτογραφίες του Πάσχα που σας έστειλα με βρήκαν πρώτη φορά έξω στο κήπο,ύστερα από 35 μέρες μέσα,έχοντας αγκαλιά τον κορωνοϊό. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα….σχεδόν ΤΕΛΟΣ! Είδατε στο πρόσωπό μου την ταλαιπωρία που πέρασα.Σας αγαπώ πολύ κι ευχαριστώ πολύ που με αγαπάτε!!Να έχετε Υγεία και να προσέχετε», έγραψε η ηθοποιός.
Πέθανε ηθοποιός της ταινίας «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» (photo-video)
Σοκ επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου καθώς πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο ηθοποιός Μπρους Άλπρες, που είχε συμμετάσχει και στη ταινία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Θρήνος, επίσης, ξέσπασε στην χώρα μας με το θάνατο της Έλλης Βοζικιάδου.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail ο αγαπητός από τον ρόλο του ως Άλντορ στην ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ηθοποιός, πέθανε περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του στο σπίτι του στο Ώκλαντ την Πέμπτη 23 Απριλίου.
Ο Άλπρες είχε επίσης παίξει στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Τhe Piano» αλλά και στην ταινία «Τhe Scarecrow», που πρωταγωνιστούσε ο Αλ Πατσίνο.
Επίσης συμμετείχε στην σαπουνόπερα «Close to Home» που παιζόταν στην τηλεόραση της Νέας Ζηλανδίας τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.
0 ΣΧΟΛΙΑ