Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση βόμβα για τον Σκλαβενίτη - Πιθανά κρούσματα κορωνοϊού

Έκλεισε κατάστημα!

5 Απριλίου 2020 12:11
Είδηση βόμβα για τον Σκλαβενίτη - Πιθανά κρούσματα κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια είδηση βόμβα "έσκασε" για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Ποιο κατάστημα έκλεισε επειδή υπάρχουν τρία πιθανά κρούσματα κορωνοϊού;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε για να απολυμανθεί το σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης" στην πλατεία Φανερωμένης του Χολαργού.

Οι πρώτες πληροφορίες του myxolargos/mypapagos.gr κάνουν λόγο για την πιθανότητα τριών κρουσμάτων σε εργαζόμενους του καταστήματος. Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Μιας και αναφερθήκαμε στον Σκλαβενίτη, δείτε εδώ ποιες περιοχές εξυπηρετεί η αλυσίδα μέσω e-food.

Σκλαβενίτης - Προσφορά για τις γυναίκες: 2 προϊόντα περιποίησης στην τιμή του ενός!

Ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε την συνεργασία του με το e-food, μια κίνηση που έχει διευκολύνει τους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους, και μάλιστα έχει προσθέσει τρομερές προσφορές που σας αφορούν όλους.

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην εφαρμογή του e-food και βρήκε κάποιες από τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, ή ακόμα και υγιεινής, μιας και δεν πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας στην καραντίνα.

Βρείτε τα προϊόντα της κορυφαίας μάρκας Pantene σε τρομερή προσφορά, δηλαδή 1+1 δώρο. Μπορείτε να αποκτήσετε δύο από τα αγαπημένα σας σαμπουάν και κοντίσιονερ στην τιμή του ενός, και μάλιστα χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας.

Κάντε την παραγγελία σας με ένα κλικ εδώ.

Έσκασε ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη

Για ακόμη μια φορά, ο Σκλαβενίτης δείχνει την ανθρωπιά του, αφού μοίρασε έκτακτο bonus ύψους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζομένους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπόνους έχει ήδη καταβληθεί και τονίζουν πως γίνεται ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλλει.

Υπενθυμίζεται, πως η Σκλαβενίτης, δρομολογεί έκτακτες προσλήψεις άνω των 1.000 εργαζομένων (διαβάστε εδώ περισσότερα) προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση. Επιπλέον, με επίσημη ανακοίνωση δήλωσε υπέρμαχος των περιοριστικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την αποσυμφόρηση των καταστημάτων των σούπερ μάρκετ, από την αθρόα προσέλευση των καταναλωτών αφότου ξέσπασε και στην Ελλάδα η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, το πρώτο κατάστημα που ολοκλήρωσε το σχεδιασμό της υλοποίησης της ελεγχόμενης εισόδου καταναλωτών με το σύστημα των καρτών ήταν αυτό της Σκλαβενίτης στην Χαλκηδόνα. Επιπλέον, για τους περίπου 25.000 υπαλλήλους που εργάζονται στα περίπου 500 καταστήματα του δικτύου της, έχει εξασφαλίσει υγρά αντισηπτικά και γάντια για όλους τους εργαζομένους της, ώστε να μπορούν κάθε στιγμή να χρησιμοποιούν τον ενδεδειγμένο τρόπο απολύμανσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share