Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νικόλαος Σφακιανάκης

Θλίψη!

28 Μαρτίου 2020 18:32
Πέθανε ο επιχειρηματίας Νικόλαος Σφακιανάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία στο χώρο των αυτοκινήτων Νικόλαου Σφακιανάκη.

Ο επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 98 ετών.

Γεννημένος στην Κρήτη το Δεκέμβριο του 1992, ο Έλληνας επιχειρηματίας κατάλαβε από νωρίς πως το αυτοκίνητο ήταν το βασικό πεδίο δράσης του για την υπόλοιπη ζωή του.

Μετά από μια πορεία ετών στην αυτοκίνητο, το 1967 εισήγαγε πρώτος στην Ελλάδα την εταιρεία Suzuki. Ο Νικόλαος Σφακιανάκης και η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki διέγραψαν μια άκρως επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που αποσπά μέχρι και σήμερα την πλήρη αναγνώριση από τους Ιάπωνες ιθύνοντες της φίρμας.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ταχλιαμπούρης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιαίτερα αγαπητός στη Ροδιακή κοινωνία, Μιχάλης Ταχλιαμπούρης. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο με το θάνατο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού.

Ο Μιχάλης Ταχλιαμπούρης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να χάσει τη μάχη για τη ζωή. Ο εκλιπών που καταγόταν από την Λέρο, υπήρξε από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στην διασκέψη και στην ψυχαγωγία της Ρόδου.

Η είδηση του χαμού του γνωστού επιχειρηματία, βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους του αλλά και γενικότερα την τοπική κοινωνία καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την ευγένεια του. Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες, τον περασμένο Ιούλιο είχε φύγει αδόκητα από την ζωή και ο αδελφός του Σταμάτης Ταχλιαμπούρης.

Θρήνος: Πέθανε ο Θάνος Καραούζας

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, ο Λαρισαίος γιατρός Θάνος Καραούζας. Τραγωδία είχαμε και στον Έβρο με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της με ανατριχιαστικό τρόπο.

Ο εκλιπών Ειδικός Παθολόγος αφήνει πίσω τη σύζυγό του Χρυσούλα, δύο παιδιά, αδέλφια, ανίψια. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 1.00 μ.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα.

Για απώλεια του Θάνου Καραούζα εξέδωσαν ψηφίσματα ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας και οι Σύλλογοι Κυνηγών, καθώς ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share