Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Έβρο - Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε σπίτι

Θρήνος...

19 Μαρτίου 2020 10:33
Τραγωδία στον Έβρο - Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία της πνοή άφησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στις Φέρες, στον Έβρο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για γυναίκα 91 ετών. Ενώ, μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε κτίριο στο πρώην στρατοπέδου Κόδρα, στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε σπίτι στην οδό Βοσπόρου. Στο σημείο έσπευσαν δυο πυροσβέστες. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Τραγωδία στη Μόρια: Παιδί 6 ετών έχασε τη ζωή του!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια το μεσημέρι της Δευτέρας (16/3), αφού ένα παιδάκι 6 ετών μόλις έχασε τη ζωή του.

Οι τελευταίες μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για φωτιά που ξέσπασε την ώρα ενδεχομένως την ώρα που κάποιοι μαγείρευαν μέσα σε οικίσκο, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να πάρει διαστάσεις. Δείτε εδώ σκηνές από αυτή την φονική, όπως αποδείχθηκε πυρκαγιά.

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δυσχεραίνει ο συνωστισμός στην περιοχή. «Δε χωράνε να περάσουν τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα» έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΚΥΤ πριν λίγη ώρα.

Θρίλερ για 250 μετανάστες στην Κέα: Το πλοιάριο προσέκρουσε στο λιμάνι του νησιού!

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κέα με ένα φορτηγό πλοίο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, να προσαράζει λίγο μετά τις 4 έξω από τον λιμενοβραχίονα του νησιού και από μέσα να αποβιβάζονται περισσότεροι 250 μετανάστες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, για την ώρα οι μετανάστες φιλοξενούνται σε εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο του νησιού, με το πλοιάριο πρώτα να έχει προσκρούσει πρώτα στο λιμάνι του νησιού. Δείτε και τις εξελίξεις που υπάρχουν στον Έβρο.

Από την πλευρά του το Λιμενικό μιλά για την ώρα για «ικανό αριθμό επιβαινόντων που αποβιβάστηκαν από το πλοίο» προσθέτοντας ότι αγνοείται και ο πλοίαρχος του πλοίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share