Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης

Σοκ!

20 Μαρτίου 2020 13:30
Πέθανε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης σε ηλικία 74 ετών. Σοκ και στο χώρο του αθλητισμού καθώς έφυγε μια εμβληματική μορφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτη»

.

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1945. Είχε έναν αδερφό, τον Γιώργο Λώζο, επίσης ηθοποιό. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ.

Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε εμβληματικές παραγωγές, όπως «Μαντάμ Σουσού», «Η ζωή του Αττίκ», φτάνοντας στο 1996. Εκεί μπήκε στην καρδιά όλων, ενσαρκώνοντας τον «Παπαπέτρου» στην σειρά «Εκείνες και Εγώ», στο πλάι του Γιάννη Μπέζου....

Πέθανε ο Έντουαρντ Λιμόνοφ

Ο Έντουαρντ Λιμόνοφ, αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κινήματος «Η άλλη Ρωσία» και συγγραφέας, αλλά και ένας από τους «διαφωνούντες» επί Σοβιετικής Ένωσης ο οποίος πέρασε μέρος της ζωής του στις ΗΠΑ και την Γαλλία, πέθανε σήμερα σε ηλικία 78 ετών. Θρήνος ξέσπασε και στον παγκόσμιο αθλητισμό, αφού γνωστός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φεύγει από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Ο Λιμόνοφ από το 1967 έως το 1974 έζησε στην Μόσχα όπου εργάσθηκε ως δημοσιογράφος και συγγραφέας. Το 1974 μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1980 έφυγε από τις ΗΠΑ και πήγε στην Γαλλία και τον Νοέμβριο του 1980 ο εκδοτικός οίκος Ramsay εξέδωσε μυθιστόρημα του «Εγώ είμαι ο Εντι» ('It's me, Eddie'), το οποίο είχε ως θέμα την ζωή ενός μετανάστη στην Νέα Υόρκη και το οποίο τον έκανε δημοφιλή στην Δύση.

Το 1991 επέστρεψε στην Ρωσία και άρχισε να δραστηριοποιείται πολιτικά. Το 1993 ίδρυσε το «Εθνικιστικό Μπολσεβίκικο Κόμμα», το οποίο έχει τεθεί εκτός νόμου. Το 2002 ο Λιμόνοφ συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και για απόπειρα ανατροπής του του καθεστώτος στην Ρωσία (η κατηγορία αυτή ήρθη εν συνεχεία).

Τον Απρίλιο του 2003 καταδικάστηκε και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, αλλά την ίδια χρονιά αφέθηκε ελεύθερος. Το Ιούλιο του 2010 ίδρυσε το κόμμα «Η άλλη Ρωσία», αλλά το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνήθηκε επανειλημμένα να εγκρίνει τη σύσταση του. Ο Λιμόνοφ είχε την πρόθεση να συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές του 2012, αλλά η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή δεν ενέκρινε την υποψηφιότητα του. Ο Λιμόνοφ έγραψε περισσότερα από 30 βιβλία, μυθιστορήματα και συλλογές διηγημάτων.

Θρήνος: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός!

Θρήνος ξέσπασε στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας το πένθος στην οικογένειά του. Δείτε, επίσης, ποιας διάσημης ηθοποιού ο πατέρας απεβίωσε.

Ο λόγος γίνεται για τον ηθοποιό και κωμικό, Ρόι Χαντ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Ο διάσημος πρωταγωνιστής του «Coronation Street» είχε πραγματοποιήσει μια διαδρομή 60 ετών στην τηλεόραση και την κωμωδία, αποτελώντας μια χαρακτηριστική προσωπικότητα του χώρου στη Βρετανία.

Ήταν, επίσης, από τους πρωτοστάτες στην ιστορία της ψυχαγωγικής μουσικής και έκανε την τελευταία του εμφάνιση σε παραγωγή του BBC τον περασμένο Ιούλιο.

«Ο αγαπημένος μας Ρόι Χαντ έφυγε από τη ζωή. Μετά από μια σύντομα ασθένεια, απεβίωσε στις 15 Μαρτίου, με τη σύζυγό του, Ντέμπι, στο πλευρό του», ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Ο Χαντ γεννήθηκε στο Κρόιντον του Λονδίνου το 1936 και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο θεάτρο το 1957. Στη συνέχεια, έκανε μια γεμάτη καριέρα στην τηλεόραση και την κωμωδία, ενώ υπήρξε και συγγραφέας, έχοντας γράψει βιβλία, ενώ έχει συμμετάσχει και σε επανεκτελέσεις τραγουδιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share