Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: 36χρονη μητέρα πέθανε από κορωνοϊό αβοήθητη μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Καταστάσεις θλιβερές

26 Μαρτίου 2020 11:25
Σοκ: 36χρονη μητέρα πέθανε από κορωνοϊό αβοήθητη μέσα στο ίδιο της το σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα τριών παιδιών έχει πεθάνει στο σπίτι της, αφού κάλεσε τον αριθμό ανάγκης 999 και της είπαν ότι δεν ήταν σε προτεραιότητα παρά την εμφάνιση συμπτωμάτων κορωνοϊού.

Η Κάλια Γουίλιαμς πέθανε από τον θανατηφόρο ιό στο διαμέρισμά της στην Πέκαμ, την ημέρα που οι χειριστές κλήσεων της είπαν να φροντίσει τον εαυτό της στο σπίτι.

Η ζωή της 36χρονης μάνας σταμάτησε το Σάββατο, όταν οι άνδρες ιατρικής βοήθειας ήρθαν στη διεύθυνση του σπιτιού και την βρήκαν.

Ο σύζυγος δήλωσε στον Guardian ότι η γυναίκα του υπέφερε από βήχα, υψηλό πυρετό και σοβαρό πόνο στο στήθος και στο στομάχι την Παρασκευή και δεν είχε καμία βοήθεια!

Χάος και στη Γερμανία 50 νέοι θάνατοι! και πάνω από 30.000 τα κρούσματα

Σοκ στην Κρήτη: Πέθανε 42χρονος από κορωνοϊό χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα

Θρίλερ στην Κρήτη με τον θάνατο 42χρονου Γερμανού, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα! Η ανακοίνωση και τα μέτρα για την περιοχή της Ξάνθης από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Τις ειδικές περιπτώσεις της Κρήτης και της Ξάνθης ερευνούν οι ελληνικές αρχές, μετά τον θάνατο ενός Γερμανού στο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, αλλά η εικόνα του δεν παρέπεμπε σε κρίσιμο περιστατικο, αλλά και τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στην κοινότητα Εχίνου, στον δήμο Μύκης, στην Ξάνθη.

Οι ελληνικές αρχές είναι προβληματισμένες, καθώς ο Γερμανός υπήκοος στην Κρήτη δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα και η επιδείνωση της υγείας του συνέβη σε ελάχιστο χρόνο.

Ανάλογος προβληματισμός επικρατεί και τα Πομακοχώρια στην Ξάνθη, καθώς τα κρούσματα είναι πολλά σε σχέση με τον πληθυσμό, καθώς και η προέλευσή τους άγνωστη. Για τον λόγο αυτό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη περιοχή στην Ξάνθη υπεισέρχεται σε καθεστώς καραντίνας.

Αναζητούνται απαντήσεις για τον 42χρονο Γερμανό στην Κρήτη

Προβληματισμός επικρατεί στις υγειονομικές αρχές της χώρας για τα αίτια του θανάτου του 42χρονου Γερμανού καθηγητή, που νοσηλευόταν στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), στην Κρήτη.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης ο ασθενής έδειχνε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ξαφνικά, λίγες ώρες αργότερα, εξέπνευσε, καθώς υπέστη οξεία απόφραση πνευμονικών αρτηριών.

Οι γιατροί προβληματίζονται για το πώς συνέβη αυτό, ενώ και ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, δεν είχε να δλωσει περισσότερες πληροφορίες, λέγοντας ότι ο 22ος θάνατος από τον ιό στη χώρα μας, είχε γίνει γνωστός, λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr, ο άτυχος καθηγητής νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του ΠΑΓΝΗ αλλά οι γιατροί μιλούσαν για βελτίωση της κατάστασής του και πάντως δεν κινδύνευε η ζωή του. Υπενθυμίζεται ότι συνολικά μέχρι σήμερα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στο νησί είναι οκτώ, στα οποία περιλαμβάνεται και ο καθηγητής που απεβίωσε.

Σε κάθε περίπτωση, η περίπτωση του 42χρονου καθηγητή (όπως και αρκετές άλλες ανάλογες παγκοσμίως), δείχνει πως ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικίες. Μπορεί οι πιο ευάλωτοι να είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι και με υποκείμενα νοσήματα, αλλά αυτό δεν αποτελεί κανόνα. Μπορεί να ασθενήσει ο καθένας και η εξέλιξη της ασθένειας είναι απρόβλεπτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share