Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όγδοος νεκρός στην Ελλάδα από κορωνοϊό

Τραγωδία!

20 Μαρτίου 2020 16:08
Όγδοος νεκρός στην Ελλάδα από κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όγδοος νεκρός, δεύτερος μέσα στην ημέρα, έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό στην χώρα μας. Πρόκειται για έναν άνδρα, 80 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος στην Αθήνα. Ενώ, ο Δήμος Αθηναίων θέτει προς έγκριση και ψήφιση την διάνοιξη 372 τάφων τριετούς χρήσης στο πλαίσιο της «αντιμετώπισης δυσμενών συνεπειών λόγω πανδημίας κορωνοϊού»

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε καταλήξει άλλος ένας ασθενής, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Καστοριάς. Πρόκειται για 87χρονο άνδρα από τη Δαμασκηνιά.

«Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει - Το εμβόλιο θα το έχουμε...» - «Βόμβα» από τον πρόεδρο της ελληνικής εταιρείας λοιμώξεων (Video)

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, Παναγιώτης Γαργαλιάνος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού, τις μελέτες που έχουν γίνει, αλλά και τα φάρμακα που κάποιοι ήδη χρησιμοποιούν προσδοκώντας την αντιμετώπισή του. Ενώ, δείτε σε βίντεο σε ζωντανή κάλυψη τα επίσημα δεδομένα θανάτων και κρουσμάτων που παρουσιάζει καθημερινά κάθε χώρα στον κόσμο.

«Μέχρι τώρα δεν υπάρχει αποδεδειγμένη θεραπεία για τον κορωνοϊού. Το εμβόλιο στην καλύτερη των περιπτώσεων θα το έχουμε το φθινόπωρο» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γαργαλιάνος, μιλώντας, παράλληλα, για τις θεραπείες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

Τραγωδία: Άμυαλοι Ελληνάρες σχηματίζουν ουρές στα διόδια - Σπεύδουν για διακοπάρες στα χωριά τους

Βλέποντας κανείς αυτές τις εικόνες είναι να ντρέπεται! Την ίδια ώρα που οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν κλείσει λόγω κορωνοϊού προκειμένου να προστατέψουν τους υπαλλήλους της εκείνοι νομίζουν πως έχουν πάρει άδεια και τρέχουν για... διακοπάρες στα χωριά τους!

Οι εικόνες που έρχονται από τα διόδια της Ελευσίνας είναι τραγικές. Ουρές χιλιομέτρων από άμυαλους Ελληνάρες που επιλέγουν να περάσουν ξέγνοιαστες ώρες στα χωριά τους παρά την απειλή του κορωνοϊού.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Μήπως να κοπεί καμιά σύνταξη; Νέοι μένουν σπίτι και ηλικιωμένοι περνάνε "γιόλο", απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα!

Κόψτε τους την σύνταξη, τέλος! Νέοι μένουν σπίτι και ηλικιωμένοι περνάνε "γιόλο", απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα!

Και η υπομονή έχει τα όριά της σ' αυτή την χώρα! Οι εικόνες που αντικρίσαμε και σήμερα σε παραλίες του Πόρτο Ράφτη (όπως και το περασμένο Σαββατοκύριακο) ξεπερνούν κάθε... όριο και προκαλούν οργή! Ηλικιωμένοι, όχι απλά αγνοούν τον κίνδυνο του κορωϊνού, αλλά γράφουν και στα... @@@@ και τα μέτρα της κυβέρνησης αλλά κ' όλους τους νεότερους που μένουν σπίτι για να μην ριψοκινδυνεύσουν τις ζωές των μεγαλύτερων, κυρίως, ανθρώπων

Ωστόσο στο Πόρτο Ράφτη και σήμερα οι ηλικιωμένοι πήραν την πετσετούλα τους και κατηφόρησαν στις παραλίες! Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το Athensmagazine.gr είναι εξοργιστικές, με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, όχι απλά να απολαμβάνουν την θάλασσα αλλά να κάνουν και πλακίτσα μεταξύ τους για την όλη κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης! Λοιπόν κύριε Μητσοτάκη και οι εκάστοτε Υπουργοί, κόψιμο των συντάξεων ΤΩΡΑ! Δεν γίνεται οι νέοι να μένουν σπίτι, να χάνουν την δουλειά τους και να παίρνουν το Δώρο Πάσχα 4 μήνες μετά και ο συνταξιούχος να πάρει τα λεφτά στην ώρα τους!

Για να μην κατηγορούμε ωστόσο μόνο τους μεγαλύτερους, υπάρχουν και οι πιο νεαροί σε ηλικία που πήραν το αμαξάκι τους και άραξαν σε παραλίες, κάνοντας ακόμα και πικ νικ, όπως βλέπετε παρακάτω (Υ.Γ.: Οι φωτογραφίες με τα παρκαρισμένα ΙΧ, για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή, είναι χώρος στάθμευσης για τις παραλίες)

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share