Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

15χρονη έπεσε από τον 14ο όροφο πολυκατοικίας - Σοκάρουν όσα κατέγραψε η κάμερα (Video)

Ανατριχιαστικό

20 Μαρτίου 2020 15:38
15χρονη έπεσε από τον 14ο όροφο πολυκατοικίας - Σοκάρουν όσα κατέγραψε η κάμερα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

15χρονη έπεσε από τον 14ο όροφο πολυκατοικίας με όσα κατέγραψε η κάμερα κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής διάσωσής της πραγματικά να σοκάρουν! Ενώ, μια οικογένεια έτρωγε σε ένα εστιατόριο, χωρίς να έχουν ιδέα ποιος κάθεται δίπλα τους και ότι τους τράβαγε μια κάμερα. Μόλις είδαν...έπαθαν πλάκα.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 18 Μαρτίου, με τα τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως το κορίτσι είχε κλειδωθεί σπίτι του και βγήκε στο μπαλκόνι. Οι διασώστες πήγαν στον 13ο όροφο στην προσπάθεια τους να τη βοηθήσουν, σύμφωνα πάντα με τα ρωσικά Μέσα. Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να γλιστράει και να την πιάνει στον αέρα διασώστης.

Ο ήρωας ονομάζεται Μιχαήλ Ντιμιτρίεφ και είναι 32 ετών και πραγματικά έσωσε το κορίτσι την τελευταία στιγμή. Από κάτω είχε στηθεί στρώμα διάσωσης, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γινόταν αν η 15χρονη έπεφτε από τόσους ορόφους στο έδαφος.

Έβαλε κρυφή κάμερα και κατέγραψε την γυναίκα του στην κουζίνα - Τότε την είδε χαρούμενη να...

Αυτός ο άνδρας έβαλε μια κρυφή κάμερα για να καταγράψει την γυναίκα του, ενώ κάνει δουλειές στην κουζίνα. Αυτό που τράβηξε σε βίντεο τον άφησε άφωνο!

Η ίδια πάλευε να μαγειρέψει με διασκεδαστικό τρόπο και ο σύζυγος την τραβούσε βίντεο. Έτσι μπορεί να κοιμάται ήσυχος, μιας και πολλοί βάζουν κάμερες για να δουν αν τους απατά ο σύντροφός τους, και τρομάζουν με τα ευρήματα, σαν αυτό που θα δείτε εδώ.

Ο άντρας της ήθελε να δείξει στον κόσμο πως μαγειρεύει η γυναίκα του στο σπίτι χωρίς εκείνη να ξέρει τι γίνεται την ώρα που μαγειρεύει. Δείτε το βίντεο:

Κάμερα καταγράφει την επική τούμπα γιαγιάς που πήγε να βάλει το μωρό στην κούνια και έπεσε και εκείνη μέσα (video)

Μια επική στιγμή κατέγραψε κάμερα δωματίου όταν αυτή η γιαγιά που θα δείτε έπεσε μέσα στην κούνια όταν πήγε να βάλει το μωρό μέσα!

Το γύρο του διαδικτύου,έχει κάνει φυσικά αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο, με την γιαγιά, η οποία κρατά στην αγκαλιά της το μωρό!

Η κάμερα μέσα στο σπίτι κατέγραψε τη στιγμή που η γιαγιά βάζει το μωρό στην κούνια να κοιμηθεί. Το μωρό κοιμάται ήδη και έτσι κάνει ό,τι μπορεί για να μην ξυπνήσει το μωρό.

Οι προσεκτικές της κινήσεις όμως δεν είχαν την κατάληξη που ήθελε, αφού η ίδια έπεσε μαζί με το μωρό στην κούνια!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την στιγμή αυτή:

Δείτε ακόμα και τι απίστευτο έκανε αυτή η 80χρονη γιαγιά σε έναν ηλικιωμένο άντρα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share