Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

80χρονη γιαγιά πλησιάζει νεαρό άνδρα - Αυτό που συνέβη δευτερόλεπτα μετά θα σας αφήσει άφωνους

Σοκ!

8 Μαρτίου 2020 08:46
80χρονη γιαγιά πλησιάζει νεαρό άνδρα - Αυτό που συνέβη δευτερόλεπτα μετά θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, πλησίασε έναν νεαρό άνδρα, διότι της φάνηκε αρκετά αγχωμένος. Αυτό που της συνέβη λίγο μετά, ήταν μεγάλο μάθημα ζωής.

Με την κίνηση και τη φασαρία στους σταθμούς του μετρό, είναι εύκολο να χαθείς μέσα στο πλήθος. Όλοι βιάζονται να φτάσουν στον επόμενο προορισμό τους.

Αλλά μερικές φορές, όταν κάποιος σταματήσει και ρίξει μια ματιά τριγύρω του, θα γίνει μάρτυρας σε απίστευτες ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις. Τέτοια ήταν η περίπτωση του Thomas. Καθώς περίμενε σε ένα σταθμό στην Ατλάντα, παρατήρησε μια ηλικιωμένη γυναίκα να προσεγγίζει ένα νεαρό άνδρα. Φαινόταν να προσπαθούσε να δέσει τη γραβάτα του.

Η γυναίκα θα μπορούσε να αγνοήσει την επίμονη προσπάθειά του, θα μπορούσε να κοιτάζει τη δουλειά της και να τον αφήσει να κάνει τη δική του, αλλά αντί για αυτό, παρενέβη. "Ξέρετε πώς να δέσετε σωστά μια γραβάτα;" τον ρώτησε.

Όταν εκείνος απάντησε όχι, φώναξε τον άντρα της και του ζήτησε να έρθει να του δείξει το σωστό τρόπο για να δένει μια γραβάτα. Ο Thomas θυμάται ότι “χωρίς κανένα δισταγμό”, έδειξε στον νεαρό άντρα βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το δέσιμο της γραβάτας. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Thomas, ο ηλικιωμένος άντρας έβλεπε το νεαρό άνδρα να κάνει μόνος του τη διαδικασία.

Είναι άγνωστο που πήγαινε ο νεαρός άντρας. Αλλά είτε πρόκειται για μια συνέντευξη για δουλειά είτε κάτι άλλο, επειδή ένας ξένος σταμάτησε και τον παρατήρησε, έλαβε ένα μάθημα ζωής, που χωρίς αμφιβολία ήταν χρήσιμο εκείνη την ημέρα και θα του παραμείνει χρήσιμο για τα επόμενα χρόνια. Κι επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ιστορίες, δείτε εδώ η γιαγιά 106 ετών που έσπασε ρεκόρ στους Ολυμπιακούς αγώνες!

88χρονη γιαγιά ταξιδεύει μόνη - Όταν μάθαμε τον λόγο παγώσαμε

Ραγίζει καρδιές η ιστορία μιας γιαγιάς, η οποία ταξίδευε μόνη! Όταν ρωτήθηκε τον λόγο που το κάνει αυτό, άφησε άφωνους τους πάντες. Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Δύο χρόνια πριν, εγώ και η γυναίκα μου είχαμε πάει κρουαζιέρα στη δυτική Μεσόγειο. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, παρατηρήσαμε μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δειπνούσε μόνη της. Επίσης, προσέξαμε πως το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου ήταν ιδιαίτερα φιλικό μαζί της. Ρώτησα τον σερβιτόρο μας ποια ήταν η γυναίκα, το μόνο όμως που γνώριζε ήταν πως ταξίδευε μαζί τους στους τέσσερις τελευταίους προορισμούς.

Ένα απόγευμα αποφάσισα να της μιλήσω. Καθώς μιλούσαμε, πήρα το θάρρος να τη ρωτήσω γιατί ήταν συνέχεια στο κρουαζιερόπλοιο. Η απάντησή της με άφησε άφωνο: "Είναι πιο οικονομικό από το γηροκομείο."

Αργότερα στο δωμάτιο, κάνοντας μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, έφτασα στο συμπέρασμα πως είχε απόλυτο δίκιο! Η μέση τιμή στο γηροκομείο είναι 200 λίρες την ημέρα, ενώ στο κρουαζιερόπλοιο μπορεί κάποιος να κλείσει καμπίνα μακράς παραμονής για 135 λίρες την ημέρα. Και αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα. Γνωρίζεις καθημερινά καινούριους ανθρώπους και ταξιδεύεις σε πανέμορφα μέρη!

Σκεφτείτε το…

Κι επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν αυτές ο ιστορίες, δείτε εδώ μια γιαγιά, η οποία ταξίδεψε μαζί με τον εγγονό της. Είχε να ταξιδέψει μισό αιώνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share