Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη ποτέ όρεξη για "παιχνίδια" - Εκείνος τοποθέτησε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε την τραγική αλήθεια

Δεν πίστευε στα μάτια του!

17 Μαρτίου 2020 09:05
Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη ποτέ  όρεξη για

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για "παιχνίδια"... Όταν όμως έβαλε κρυφή κάμερα δεν πίστευε στα μάτια του!

«Ποιος κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος; Οι άντρες ή οι γυναίκες;» Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε ακόμα: Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να πιάσει την γυναίκα του να τον απατάει...Αυτό που αντίκρισε όμως δεν πέρναγε από το μυαλό του

Τοποθέτησαν κάμερα και ξεκίνησαν τον χορό. Ωστόσο στη συνέχεια έπεσαν κάτω και...Θα παγώσετε!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε ένα ζευγάρι να καταλήγει στο πάτωμα. Ο λόγος; Μια χορευτική φιγούρα. Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε η κάμερα, θα παγώσετε.

Έχουμε δει πολλές φορές, ότι οι κάμερες που υπάρχουν, καταγράφουν ανατριχιαστικά πράγματα, όπως είχε γίνει και με ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Ωστόσο αυτή τη φορά, αντικρίσαμε μέσω κάμερας, ένα σκληρό θέαμα.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία δύσκολη φιγούρα από το Dirty Dancing πριν τον γάμο τους αλλά κατέληξε στην εντατική. Η νύφη, Σάρον και ο αρραβωνιαστικός της, Άντι, έμειναν αναίσθητοι μετά την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία σκηνή από την γνωστή ταινία.

Είχαν δει και οι δύο την ταινία του ’80 πάνω από 30 φορές και ήθελαν να κάνουν το διάσημο σήκωμα την μεγάλη μέρα. Σκέφτηκαν ότι θα ήταν κάτι διασκεδαστικό. Αλλά τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα όταν συγκρούστηκαν και ο άνδρας, έπεσε λιπόθυμος.

Η γυναίκα χτύπησε και αυτή και οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο, αφού οι συγγενείς κατάλαβαν πως το ζευγάρι δεν έκανε πλάκα για τα τραύματά του.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει και το κεφάλι του Άντι χτύπησε τόσο άσχημα που λιποθύμησε.

‘"Όταν έτρεξα προς τον Άντι για να με σηκώσει, απλά συγκρουστήκαμε. Αρχικά οι οικογένειές μας νόμιζαν πως κάναμε πλάκα αλλά σύντομα κατάλαβαν πως είχαμε όντως χτυπήσει."

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πατέρας τοποθέτησε κάμερα για να δει το μωρό του όταν είναι στο κρεβάτι...Δεν πίστευε αυτό που είδε να γίνεται!

Ένας πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού του, για να δει τι κάνει όταν είναι στο κρεβάτι. Ο μικρός έφευγε συνέχεια και δεν γνώριζαν το πώς, μιας και ήταν πολύ μικρός για να περπατήσει, πόσο μάλλον για να πηδήξεια από το στρώμα!

Οι γονείς καταγράφουν συχνά με κάμερα τις αντιδράσεις και τα επιτέυγματα των παιδιών τους, καθώς και όταν παίζουν με τον σκύλο ή το κατοικίδιο της οικογενείας. Σε αυτή την περίπτωση όμως ανακάλυψαν κάτι για τον χαρακτήρα του μωρού τους...Αυτό το παιδί είναι ιδιοφυία και όταν μεγαλώσει θα γίνει κάτι πολύ σπουδαίο!

Οταν ο Φρανσίσκο Αγκιλάρ, ο πατέρας του μωρού, έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο για να δει πως ο γιος του κατάφερνε να φεύγει από το κρεβάτι, αυτό που κατέγραψε ήταν κάτι που δεν περίμενε να δει ποτέ του.

Δείτε το βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share