Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές - Αυτή η ηλικιωμένη ξεσπάει σε κλάματα σε άδειο σούπερ μάρκετ όταν δεν βρίσκει φαγητό

Τραγική η κατάσταση

20 Μαρτίου 2020 11:38
Ραγίζει καρδιές - Αυτή η ηλικιωμένη ξεσπάει σε κλάματα σε άδειο σούπερ μάρκετ όταν δεν βρίσκει φαγητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χώρες ανά τον κόσμο έχουν δει πρωτοφανή πανικό σε αγορά και σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Οι διάδρομοι στα καταστήματα αδειάζουν καθημερινά, καθώς πολλοί προσπαθούν να βρουν αρκετό φαγητό για να τους κρατήσουν μέσα για την καραντίνα των δύο εβδομάδων.

Ωστόσο, υπήρξαν μερικοί άνθρωποι που ήταν πιο άπληστοι από άλλους. Ως αποτέλεσμα, οι αγοραστές έχουν παραμείνει για να πάρουν ό, τι έχει απομείνει και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μένουν με άδεια χέρια χωρίς ιδέα πώς θα κάνουν τα ψώνια τους.

Αυτό αντανακλάται σε μια σπαρακτική εικόνα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Αυστραλία που βρισκόταν μπροστά στα άδεια ράφια που ήταν γεμάτα από τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα.

Η εικόνα ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να διαδώσει την καταστροφική πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρη την Αυστραλία και τον κόσμο.

Αναφέρει ότι η γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα στους άδειους διαδρόμους.

Τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα έχουν οργανώσει ώρες αγορών, συνήθως κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας των εργασιών το πρωί, για τους ηλικιωμένους και τους ευάλωτους ανθρώπους να αγοράζουν τα τρόφιμά τους.

Ωστόσο, ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει ακόμα αρκετό απόθεμα για να αποκτήσουν όλοι ό, τι χρειάζονται.

Αυτή την εβδομάδα, ο Αυστραλός Πρωθυπουργός Σκότ Μόρισον εξέδωσε μια παθιασμένη έκκληση προς τους Αυστραλούς να σταματήσουν την άσκοπη αγορά προμηθειών.

"Για την μαζική αγορά των προμηθειών: Σταματήστε την αποθήκευσή, δεν μπορώ να είμαι πιο αμβλύς γι 'αυτό, δεν είναι λογικό, δεν είναι χρήσιμο και ήταν ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα που έχω δει στην αυστραλιανή συμπεριφορά σε απάντηση σε αυτήν την κρίση ", δήλωσε ο κ.Μόρισον.

"Δεν είναι αυτό που είμαστε ως λαός, δεν είναι απαραίτητο, δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν." Να σημειωθεί ότι η Αυστραλία έκλεισε τα σύνορα με την Νέα Ζηλανδία, όπως θα δείτε εδώ, κάτι που είναι πρωτόγνωρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share